[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: piranha15
Forum Index » Profile for piranha15 » Messages posted by piranha15
azi cand am venit acasa mi-a nascut xiforita yay!!! problema este: nu toti sunt la fel de activi (nu, nu sunt morti..doar ca sunt cam lenesi) si ce sa fac cu puii? unde sa ii pun?..si ar mai fi una..xhiforita a lasat o ata (nu chiar..ceva cordon ombilic. negru) de de rau? sau nu mai naste tura asta..caci de o ora ma tot uita lea ea si si-a lasat cordonu' ala.
vreau sa va intreb ceva:cand pun femela xifo in maternitate pun si masculul..sau il las sa se plimbe pe langa ea?
stiu ca e o intrebare ciudata dar cu trebuie pusa maternitatea?
cu marginile deasupra apei? sau cu marg. in apa?
am si eu in acvariu un melc(sau poate numai unul am vazut)..e mic mic mic......chochilie maro sau portocaliu inchis nu disting bine din cauza nuantei si mici pete pe cochilie..al trebui sa-l scot afarafara??si am observat ca pestii tot ciugulesc din el...adica nush sigur daca ciugulec sau ce fac..
ma scuzati...nu sunt platy...pentru ca sunt complet portocalii-rosii si masculul are la coada o spada cat jumate din corp....cred ca sunt xhipo.....poze nu prea pot pentru ca din sticla acvariului reflecta blitzul...si sa-i scot pentru o poza...prea teribil...am sa incerc sa mai fac mai multe..si vad care e cea mai buna...
am 2 pesti platy si tot se uvart unul pe lange celalalt...poate insemna ceva????
Nu m-as supara daca ati putea sa-mi spuneti ce sunt si ceilalti pesti(portocalii cu negru)..eu ma gandeam la platy sau la xipho....
nu chiar dar poate pozele astea sunt de folos...
http://img510.imageshack.us/img510/241/fish1bj9.jpg

http://img510.imageshack.us/my.php?image=acg1007123uj5.jpg
cand eram mai mic aveam mai multi pesti...uni erau galbeni unii galbeni mai sters...pe coada aveau o linie sau un punct galben...nu stiti ce peste ar putea fi?
vreau sa va spun ca langa casa am o fantana cu apa potabila...este rece dar ma gandesc ca as pute incalzi-o. ar fi buna pentru pesti?
am fost sa vad piranha......exact la ce ma asteptam...PACU...ma duc furios la vanzatoare si spun:ma scuzati dar ce vindeti acolo sunt pacu nu piranha...si acesti pesti cresc foarte repede si mari...ea zice:nu... sunt piranha...doar ca sunt alta specie....Rezumatul pet-shopurilor din Romania care vand piranha....
tnx. ma voi duce maine sa caut...as avea sanse sa gasesc la pet-shopuri???
daca voi pune in acvariu multe plante...de care ar fi preferabil? naturale sau artificiale? daca natural cand voi cujrata acvariul....ce voi face? si ce plante as putea sa bag?....Multumesc.
:-) nu m-am suparat deloc...dar m-am incuracat acolo cand a scris 150l minim. si nu se tin mai putin de 4 piranha
ma gandeam daca voi comanda un acvariu de 90 lungime 60 latime si 50 inaltime va fi destul pentru pentru vreo 5-6 piranha?Volumul l-am calculat pe site si a iesit 253.8 l.
multumesc mooolt. :-)
stiam candva un program sau un site web care traducea....daca stiti voi sa-mi spuneti...
nu ma prea am nic cu franceza...nici cu italiana...si la romana mai gresesc.
........... din pacate nu ma prea am cu engleza......
sar pute sa imi cumpar piranha...daca imi voi cumpara as pute sa bag sanitari cu ei sau.... s-ar cam :scrima:

Forum Index » Profile for piranha15 » Messages posted by piranha15
Go to: