| Message |
|
|
|
azi cand am venit acasa mi-a nascut xiforita yay!!! problema este: nu toti sunt la fel de activi (nu, nu sunt morti..doar ca sunt cam lenesi) si ce sa fac cu puii? unde sa ii pun?..si ar mai fi una..xhiforita a lasat o ata (nu chiar..ceva cordon ombilic. negru) de de rau? sau nu mai naste tura asta..caci de o ora ma tot uita lea ea si si-a lasat cordonu' ala.
|
 |
|
|
|
vreau sa va intreb ceva:cand pun femela xifo in maternitate pun si masculul..sau il las sa se plimbe pe langa ea?
|
 |
|
|
|
stiu ca e o intrebare ciudata dar cu trebuie pusa maternitatea?
cu marginile deasupra apei? sau cu marg. in apa?
|
 |
|
|
|
am si eu in acvariu un melc(sau poate numai unul am vazut)..e mic mic mic......chochilie maro sau portocaliu inchis nu disting bine din cauza nuantei si mici pete pe cochilie..al trebui sa-l scot afarafara??si am observat ca pestii tot ciugulesc din el...adica nush sigur daca ciugulec sau ce fac..
|
 |
|
|
|
ma scuzati...nu sunt platy...pentru ca sunt complet portocalii-rosii si masculul are la coada o spada cat jumate din corp....cred ca sunt xhipo.....poze nu prea pot pentru ca din sticla acvariului reflecta blitzul...si sa-i scot pentru o poza...prea teribil...am sa incerc sa mai fac mai multe..si vad care e cea mai buna...
|
 |
|
|
|
am 2 pesti platy si tot se uvart unul pe lange celalalt...poate insemna ceva????
|
 |
|
|
|
Nu m-as supara daca ati putea sa-mi spuneti ce sunt si ceilalti pesti(portocalii cu negru)..eu ma gandeam la platy sau la xipho....
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
cand eram mai mic aveam mai multi pesti...uni erau galbeni unii galbeni mai sters...pe coada aveau o linie sau un punct galben...nu stiti ce peste ar putea fi?
|
 |
|
|
|
vreau sa va spun ca langa casa am o fantana cu apa potabila...este rece dar ma gandesc ca as pute incalzi-o. ar fi buna pentru pesti?
|
 |
|
|
|
am fost sa vad piranha......exact la ce ma asteptam...PACU...ma duc furios la vanzatoare si spun:ma scuzati dar ce vindeti acolo sunt pacu nu piranha...si acesti pesti cresc foarte repede si mari...ea zice:nu... sunt piranha...doar ca sunt alta specie....Rezumatul pet-shopurilor din Romania care vand piranha....
|
 |
|
|
|
tnx. ma voi duce maine sa caut...as avea sanse sa gasesc la pet-shopuri???
|
 |
|
|
|
daca voi pune in acvariu multe plante...de care ar fi preferabil? naturale sau artificiale? daca natural cand voi cujrata acvariul....ce voi face? si ce plante as putea sa bag?....Multumesc.
|
 |
|
|
|
:-) nu m-am suparat deloc...dar m-am incuracat acolo cand a scris 150l minim. si nu se tin mai putin de 4 piranha
|
 |
|
|
|
ma gandeam daca voi comanda un acvariu de 90 lungime 60 latime si 50 inaltime va fi destul pentru pentru vreo 5-6 piranha?Volumul l-am calculat pe site si a iesit 253.8 l.
|
 |
|
|
|
multumesc mooolt. :-)
|
 |
|
|
|
stiam candva un program sau un site web care traducea....daca stiti voi sa-mi spuneti...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
...........  din pacate nu ma prea am cu engleza......
|
 |
|
|
|
sar pute sa imi cumpar piranha...daca imi voi cumpara as pute sa bag sanitari cu ei sau.... s-ar cam :scrima:
|
 |
|
|