[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gupynsson
Forum Index » Profile for gupynsson » Messages posted by gupynsson
snakefishmike wrote:Tie ti se pare normal sa faci promovare pt Hikari ? .

Da, eu nu lucrez la hikari si se poate spune ca parerea mea ar fi mai obiectiva.
snakefishmike wrote:Himmm ! Aici cred ca ar trebui spus si motivul pt care un anumit tip de hrana este considerat de fiecare in parte , drept cea mai buna hrana . Si poate ar trebui specificat tipul de hrana(granule , stiks-uri , fulgi , congelata ) . Si pestii carora le este adresata .
Hikari ?!? De ce credeti asta ? Doar pt simplul fapt ca are parte de o promovare masiva si pt ca feedback-ul pe plan international este foarte bun ? Ei bine , "africanilor" mei nu le place . Altfel sta insa treaba cind degusta Ocean Nutrition . Bettanii in schimb n-au preferinte , dar cind vad hrana congelata de la acelasi producator(Ocean Nutrition) , ii apuca pandaliile :-)

E normal sa promovezi acum firma Ocean Nutrition ( prietenii stiu de ce). Am luat si eu si ocean nutrition si aquatic nature pentru discusi si pestii au zis pas. Hikari in schimb.............
Mai sunt vreo 3l dar sunt rezervati pana sambata pentru cineva, daca nu le mai vrea te anunt.
A mai ramas un filtru si uv-ul de 11w.
Filtru extern Jebo 828 - 1200l/h - 275 lei; 2buc
Sterilizator UV 11w Jebo - 250lei; 1buc

Echipamentele sunt noi iar filtrele nu includ mediile de filtare ci doar bureti.
Update stoc : 12l
Pret nou 200ROn
este in garantie ca e luat de al hornbach dar nu stiu daca mai gasesc bonul.
Am eu un prieten care avea 2 JEbo 828 de vanzare, vorbesc cu el si te anunt daca mai are.
Update: Filtrul Jebo s-a dat, a mai ramas Eheim 2226
Se vinde Siporax 20Ron/l. Bucurestiul are prioritate.
Dupa cum spune si titlul vand sistem de iluminare Juwel Multilux 120cm lungime. Lampa nu a fost folosita absolut deloc.
Pret 250 Ron

Detalii aici: http://www.zooplus.ro/produse/21-acvaristica/385-echipamente-pentru-acvaristica/437-sisteme-de-iluminare-tuburi-accesorii/1908-sistem-de-iluminare-juwel-multilux-120-cm.html
Asa cum spune si titlul vand lampa JEBO JM 220B HQI 2x150+2x27w moonlight. Lampa este perfect noua si contine atat sistemul de prindere cu cabluri cat si cel de prindere pe acvariu. Dimensiunea lampii este de 128cm.
Mai multe detalii aici si aici. Lampa contine si protectiile laterale din aluminiu. Standard vine cu becuri de 14000k.
Lampa poate fi folosita atat la bazinele de apa dulce cat si la cele marine.
Avand in vedere ca lampa cantareste circa 15kg pentru doritorii din provincie trebuie gasita o modalitate separata de transport decat prin Posta Romana.

Pret 325 Euro

Detalii aici : http://www.tucoral.com/catalog/product_info.php?products_id=1352&osCsid=de588a58ac8c4c41db45b5fa0d8e4da7
Vand 2 filtre externe tip canistra.
Eheim 2226 - 950l/h folosit circa 6 luni, merge foarte bine. 250Ron + bonus siporax si bureti originali.
Jebo 828 parca 1200l/h folosit 2luni jumate, merge foarte bine 150Ron + bonus siporax.

Anunt valabil doar pentru Bucuresti.
Se vinde lampa Jebo HQI JM-220. Dimensiuni 126cm. 2x250w HQI + 2x27w moon light compact fluorescent. Lampa are sistem de prindere pe bazin si este noua. Pret 1200.

Forum Index » Profile for gupynsson » Messages posted by gupynsson
Go to: