[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: anubis4alex
Forum Index » Profile for anubis4alex » Messages posted by anubis4alex
coralia_ wrote:o tanti de la petshop mi-a spus sa sterg geamul cu sare grunjoasa? e k?

Nu stiu de ce am eu impresia ca acea "tanti" era cineva de la zoocenter ploiesti.... ii stiu si ma stiu si ei pe mine... destul de bine.... si acolo toti sunt praf in materie de acvaristica... :newbie: sincer!!! "Tanti" aia ar fi fost in stare sa iti zica sa dai si cu TIX (se mai face asa ceva? ) Daca mai ajungi pe acolo si ceri ceva sfaturi singurul cu care poti vb este FRENDI. El se pricepe...
FLORI AN wrote:
E vreo metoda universala de eradicat alge indiferent de tipul lor ?

Eu folosesc o singura metoda de un an de zile.... 2 Hypostomus Plecostomus (la fel de bine "lucreaza" si Ancistrusul - arata la fel numai ca masculul are niste mustacioare foarte "dragute") si sincer sa fiu eu de atunci nu a mai trebuit sa sterg geamul acvariului. Si se descurca bine si cu pietrele, buturugi si cam orice ar putea avea alge, chiar si plante fara a dauna in nici un fel "frumusetea" lor.... Incearca si vezi ce rezultate iti da (nu mai zic se fac de-a dreptul superbi - 15 cm daca ai spatiu - sau 60 cm in "libertate"). Asta e parerea mea.... daca cineva vrea sa ma contrazica.... astept (si eu mai am multe de invatat)

Poti vedea un Hypostomus Plecostomus aici[/url]
pacat de ei... aveam o impresie buna despre acel site, dar articolul asta il "sarisem"... copii .... NU faceti asa... smilie caci altfel....
Super faza... cred ca ii era frica sa nu se inece sau era vre-un peste mai fioros si a zis k mai bine fuge decat sa il prinda
np, nu ne grabim... ;) aici ne gasesti... un pm si se rezolva
La naiba.... Stiam eu ca nu voi gasi de 10.. dar speram sa fie cineva care sa stie o geamgerie mai mica cred ca voi face un drum pana in Bucuresti. aolo cel putn am gasit la 690 000 cu tva inclus. Not bad, huh?
Undeva in ploiesti gasesc geam de 10? stie cineva? am cautat de mi-au sarit capacele. cred ca voi veni totusi in bucuresti.
Salut! Vreau si eu un acvariu de 200 L (L100xH50xl40). Geam de 10 cred ca trebuie. Astept oferte si sfaturi de la voi. ;) 10x a lot....
sunt din ploiesti, lasa un nr de tel si daca am drum pe acolo te sun. K? ;)
Pe 8 ajung eu in Mamaia.... le-as lua pe cuvant...
Cu furtun de perfuzii? wooooow.... nu e totusi cam subtzirel? :-P
Exista chiar si o substantza impotriva suprapopularii: se numeste Domestos, dar nu te sfatuiesc... . Nu, lasand gluma la o parte, sunt foarte multi acolo. Vor incepe sa si creasca. Corect? Oricum, esti la inceput, te vei "virusa" foarte repede (asta daca nu ai facut-o deja) si in maxim 1 luna sau 2 vei dori ceva si mai mare (GARANTAT ) toata lumea pateste asta... Bafta multa

Forum Index » Profile for anubis4alex » Messages posted by anubis4alex
Go to: