[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: iMatei
Forum Index » Profile for iMatei » Messages posted by iMatei
De câteva zile tot citesc despre filtrarea mecanica si biologica, din ce am inteles eu cu buretii din acvariu asigur doar prima filtrare(mecanica).
Acuma intrebarile sunt:
1. Sa renunt la bureti si sa adaug doar siporax mini la ambele acvarii?(ori jumi-juma?)
2.Facand acest lucru asigur ambele tipuri de filtrari sau doar cea biologica?
3.Care filtrare este mai importanta?

Atasez poze cu filtrele:
Filtrul1: este in poza l
Filtru 2: Tetra In600

Filtrarea biologica nu o poate face prin alt mod? Altul decat achizitionarea unui filtru extern/cascada?
Ma numesc Matei si sunt din Constanta, 25 ani cu o experienta de câteva luni "ca la carte" sa spunem asa. Din ce citesc zi de zi pe forum este clar ca acvaristica este cu mult peste ce se crede si se stie iar raspunsul corect are mai multe variante. Am destule intrebari si nelamuriri dar asta intr-un topic separat.

Buna ziua, am cumparat acum o saptamâna 3 melci asasini pentru a ma ajuta cu,curatenia melcilor uzuali care se înmultesc rapid in acvariu, stiam ca nu manânca pesti dar astazi am vazut asta
Cum este posibil asa ceva? Sunt destui melci de substrat deci au ce mânca

Forum Index » Profile for iMatei » Messages posted by iMatei
Go to: