| Message |
|
|
|
Revin cu o intrebare ca si fauna as vrea sa bag neoni si creveti red chery.....intrebarea e daca vor scormoni crevetii substratul...
|
 |
|
|
X@by wrote:@DanielManciu Asa de curiozitate, ce varsta ai?
Citeste tot topicul...are 16 ani 
|
 |
|
|
DanielManciu wrote:Vreau sa l populez cu red cherry (cum se numesc...) si sa dau pestii de acum ....
As dona toti pestii .
Deja femela molly ballon a facut gris si degeaba tin 5 in 5-7 litri .
Vreau si eu sa gasesc un acvariu nano de 15-20 litri cu capac si daca se poate sa aiba ce e nevoie inclus. Daca puteti pune niste linkuri . Ms
Pentru ca sa cresti creveti nu iti trebuie capac la acvariu ca aia nu sar din acvariu precum guppy
|
 |
|
|
adrian09 wrote:eu zic ca o sa mearga foarte bine, numai sa caute pesti care sunt mai putin pretentiosi la duritatea apei sau care le palce apa ma dura...cel putin cu neonii ... vad ca nu sunt problemeam sa incerc sa pun si niste red chery.. sa vad daca duc. cu toate ca nu cred sa nu mearga...doar in situatia in care..eu dau cu batul in balta....
deci in primul rand sa vrei, si cu rabdare.. fara rabdare,in acvaristica, le cam dai peste cap... si nu prea merge treaba
iti spun eu ca o sa iasa.. numai atentie si rabdare
vezi la jurnal plantate...nano 24 litri sau NANOO sunt ale mele..nu sunt bazine cu ceva aparte.. dar ca sa vezi ca merge chiar bine
Multumesc frumos de incurajare
|
 |
|
|
ocean wrote:
dumitriu ciprian wrote:...locuiesc în germania iar apa de aici e foarte calcaroasa.. ce as putea s fac pt eliminarea calcarului...ca nu as vrea sa renunt la acvaristica din cauza asta.
Treci pe cichlide africane din marile lacuri sau pe cichlide central americane
PS Pe de alta parte in apa aceia se cresc si discusi in Germania, doar la reprodus trebuie sa-ti faci griji
Imi doresc sa fac un "borcan"plantat...nu ma atrag ciclidele...am s incerc sa vad ce va ie?i pân? la urm?...multumesc oricum de ajutor
|
 |
|
|
 Tare imi este ca o voi cam termina cu acest acvariu...nu renteaza o instala?ie de osmoza la un borcan de 20L
|
 |
|
|
|
Revin cu inca o intrebare si pt mn e cv cu care nu m-am mai intalnit...locuiesc în germania iar apa de aici e foarte calcaroasa.. ce as putea s fac pt eliminarea calcarului...ca nu as vrea sa renunt la acvaristica din cauza asta.
|
 |
|
|
Liv wrote:Lemnele nu au stat suficient in apa chiar daca au fost uscate foarte bine. Mizga aia o sa dispara singura (se dezvolta datorita resturilor de seva uscate) sau daca esti grabit ancistrusii si pomacea ( sau alti melci) o maninca cu placere.
dar nu imi va afecta evolutia plantelor?
|
 |
|
|
|
Imi poate spune si mie de ce a ap?rut asa cv?
|
 |
|
|
|
Pentru o cre?tere mai rapid? a plantelor ce e de facut?
|
 |
|
|
|
Asta e modulul care il am
|
 |
|
|
|
Cand voi ajunge acasa am sa pun o poz? cu ambalajul...ca sa iti faci idee
|
 |
|
|
|
Ce imi recomandati pt o crestere rapida a plantelor?
|
 |
|
|
|
Ce program de iluminare sa fac pt inceput?
|
 |
|
|
|
Ma gandeam sa bag neoni....cv sfaturi?oricum pe?tii vor veni cam peste 2-3 saptamani ca sa cicleze bine
|
 |
|
|
|
Nano acvariu nu inseamna vas de 3-7 litri...nano e de la 10 pana la 60litri
|
 |
|
|
dumitriu ciprian wrote:Am bagat si plantele(nu criticati petele dupa geam...le-am sters dupa poza)acum dozez in fiecare zi cu Easy carbo...ca si nume chiar nu le stiu..
|
 |
|
|
|
Am bagat si plantele(nu criticati petele dupa geam...le-am sters dupa poza)acum donez in fiecare zi cu Easy carbo...ca si nume chiar nu le stiu..
|
 |
|
|
|
Pietre si lemne nu poti baga ft multe ca dupaia il aglomerezi prea tare...si asa e vasul mic
|
 |
|
|
|
Lampa e ok iti mai trebuie un filtru tip cascada
|
 |
|
|