Message |
|
De preferat bucuresti
|
 |
|
Cumpar adinoacarra pulcher electric blue
|
 |
|
Donez ce se vede
2 zebre
2 tetra glow
1 colissa
3 apistograme
2 barbus
1 mascul kribesis pulcher
Predare personala bucuresti sector 4
|
 |
|
Puii au 6 luni. Ridicare din sectorul 4
|
 |
|
Cump?r guppy endler sau specii mai deosebite
Doar buciresti
|
 |
|
1 ancistrus ma gandeam si eu. am 2 cory panda si fac ceva treaba dar sunt prea putini deci mai iau 4 cory si un ancistrus.
nu e vb de buget pe nevertebrate mi am facut o idee dar nu au pe stoc ce vreau si nici numai fac livrari pe temperaturile astea.
|
 |
|
Da... Mul?umesc adrian09.
Mai sunt multe de înv??at.
Ma gândesc sa achizi?ionez câ?iva sanitari ce ma sf?tui?i? Ceva mai deosebit...
|
 |
|
Din p?cate nu am reu?it sa postez mai des dar totul este ok.
Apistogramele au depus iar plantele merg beton datorita lui batman... Thx
|
 |
|
Donez
3 harlquin rasbora unul dintre ei maricel
4 tetra Black
4 hemigrammus caudovittatus
1 melanotaenia praecox rainbow
Ridicare personala bucuresti sector 4
|
 |
|
Am rezolvat problema.
Ca sa vedeti cat de idiot sunt: pompa are reglaj de debit pe ea am micsorat putin debitul si totul este ok numai scade nivelul.
Concluzia: overFlow de tot.....
Sa speram ca reusesc sa dau de cineva care sa ma ajute cu un Bean animal...
|
 |
|
filtrele buret sunt noi noute de la eheim deci nu prea cred...doar sa nu cumva sa fi grsit eu cu asezarea lor...
|
 |
|
exact asta este problema pompa baga mai mult decat baga scurgera
|
 |
|
Da... Asta e singura varianta. Ast?zi la 5 diminea?a a ramas pompa fara apa... Distrctie
Este cineva care sami faca overFlow si tot ce trebuie bineinteles contra cost sa ma contacteze în privat.
|
 |
|
Crede ma ca nu a fost vb nici m ar o secunda de zgarceala sau de improviza?ii.
Pt Bean animal din ce am v?zut ar trebui g?urit acvariul
|
 |
|
Exact mizerie de gen King diy este. Am f?cut ceva teste ?i vad ca nu ar fi probeleme. Domnu dan la ce probleme sa ma a?tept?
|
 |
|
Corect. Dar sti cum e... Vrei sa fie cat mai ok...
|
 |
|
Da. Va fi o problema cu co2 pt ca pompa este de 1000l p/h nu de 600 asa cum am scris ini?ial. Vedem cum decurg lucrurile ?i dac? e voi lua o Pompa de 300l p/h ?i dac? nu iau direct un jbl cristal profi e902 ?i renun? la sump ca deja ma ?i speriat
|
 |
|
Ceva de genul animal Bean când ajung acas? pun mai multe poze
|
 |
|
Treaba asta cu sump-ul ma cam depaseste rau si trebuie sa ma mai documentez mult pt ca am o panica maxima  .
Am facut niste teste: am scos pompa din priza ?i am b?gat-o dupa 10 min ?i totul e ok. Jmecherie este ca la out am o ?eav? peste nivelul acvariului pt prea plin.
Nu prea reusesc sa il setez bine întotdeauna imi scade nivelul din camera pompei dar nu cât sa se dezamorseze
|
 |
|
Sump
|
 |
|