[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Stelian
Forum Index » Profile for Stelian » Messages posted by Stelian
Cumpar adinoacarra pulcher electric blue
Donez ce se vede

2 zebre
2 tetra glow
1 colissa
3 apistograme
2 barbus
1 mascul kribesis pulcher

Predare personala bucuresti sector 4
Puii au 6 luni. Ridicare din sectorul 4
Cump?r guppy endler sau specii mai deosebite
Doar buciresti
1 ancistrus ma gandeam si eu. am 2 cory panda si fac ceva treaba dar sunt prea putini deci mai iau 4 cory si un ancistrus.
nu e vb de buget pe nevertebrate mi am facut o idee dar nu au pe stoc ce vreau si nici numai fac livrari pe temperaturile astea.
Da... Mul?umesc adrian09.
Mai sunt multe de înv??at.
Ma gândesc sa achizi?ionez câ?iva sanitari ce ma sf?tui?i? Ceva mai deosebit...
Din p?cate nu am reu?it sa postez mai des dar totul este ok.
Apistogramele au depus iar plantele merg beton datorita lui batman... Thx
Donez

3 harlquin rasbora unul dintre ei maricel
4 tetra Black
4 hemigrammus caudovittatus
1 melanotaenia praecox rainbow

Ridicare personala bucuresti sector 4
Am rezolvat problema.
Ca sa vedeti cat de idiot sunt: pompa are reglaj de debit pe ea am micsorat putin debitul si totul este ok numai scade nivelul.
Concluzia: overFlow de tot.....
Sa speram ca reusesc sa dau de cineva care sa ma ajute cu un Bean animal...
filtrele buret sunt noi noute de la eheim deci nu prea cred...doar sa nu cumva sa fi grsit eu cu asezarea lor...
exact asta este problema pompa baga mai mult decat baga scurgera
Da... Asta e singura varianta. Ast?zi la 5 diminea?a a ramas pompa fara apa... Distrctie
Este cineva care sami faca overFlow si tot ce trebuie bineinteles contra cost sa ma contacteze în privat.
Crede ma ca nu a fost vb nici m ar o secunda de zgarceala sau de improviza?ii.
Pt Bean animal din ce am v?zut ar trebui g?urit acvariul
Exact mizerie de gen King diy este. Am f?cut ceva teste ?i vad ca nu ar fi probeleme. Domnu dan la ce probleme sa ma a?tept?
Corect. Dar sti cum e... Vrei sa fie cat mai ok...
Da. Va fi o problema cu co2 pt ca pompa este de 1000l p/h nu de 600 asa cum am scris ini?ial. Vedem cum decurg lucrurile ?i dac? e voi lua o Pompa de 300l p/h ?i dac? nu iau direct un jbl cristal profi e902 ?i renun? la sump ca deja ma ?i speriat
Ceva de genul animal Bean când ajung acas? pun mai multe poze
Treaba asta cu sump-ul ma cam depaseste rau si trebuie sa ma mai documentez mult pt ca am o panica maxima .
Am facut niste teste: am scos pompa din priza ?i am b?gat-o dupa 10 min ?i totul e ok. Jmecherie este ca la out am o ?eav? peste nivelul acvariului pt prea plin.
Nu prea reusesc sa il setez bine întotdeauna imi scade nivelul din camera pompei dar nu cât sa se dezamorseze
Sump

Forum Index » Profile for Stelian » Messages posted by Stelian
Go to: