[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Nicknicu
Forum Index » Profile for Nicknicu » Messages posted by Nicknicu
Mul?umesc frumos, am citit ?i eu asta. Voiam. Sa vad dac? cineva a încercat asa(sa o planteze în substrat) ?i dac? i a mers bine.
Hygrophila pinnatifida se poate planta si in substrat? Eu deja am f?cut-o si nu stiu daca sa o las asa sau sa o scot si sa o leg de ceva. Va multumesc
Silviu Man wrote:Interesanta compozitia. Mai ales ca e nano!

Mul?umesc frumos.. M am chinuit putin acum sa vedem cum evolueaza. Lipsa co2. Fertilizare dup? ce se stabilizeaza
koala wrote:Bazinul arata tare bine si, daca filtrul acela nu a fost deloc oprit, atunci nu e nici o problema.

Nu a fost... Mul?umesc frumos
Sol fertil. Dennerle scapers soil.
Filtru era ciclat. A mers pe toata perioada reset ului. O sa adaug ?i pe?ti azi. Multumesc frumos de r?spuns. O sa adaug ?i o. Poza. Mai tarziu când ajung acasa
Buna ziua.. Aseara am dat reset la un acvariu pe care il am de vreo 5 ani. In tot acest timp nu am Umblat la el decat la mentenanta saptamanala .. Pestii asteapta undeva într-o galeata ?i as vrea sa ?tiu dac? ii pot baga în bazin ?i cum sa procedez? Ciclarea vreau sa o fac cu pe?tii în acvariu, Bazinul are undeva la 100 l. Filtru eheim ecco pro 200
Mul?umesc mult de r?spuns.. Wrgb ul e luata în calcul. Pentru viitor.. Acum. Îmi dep??ea pu?in bugetul.
Am comandat-o pe 31 ianuarie de pe. Ebay.. Pana acum nu a ajuns??. Voiam. Sa vad câteva p?reri desi faptul e consumat??
Am comandat o lampa chihiros A601 si as vrea sa stiu daca mai foloseste cineva, este buna de ceva? Am un bazin de 60x45x45.multumesc frumos
Salut.caut sa cump?r un sistem co2 complet sau butelie de. Minim 5kg.

Forum Index » Profile for Nicknicu » Messages posted by Nicknicu
Go to: