| Message |
|
|
|
nu are nimeni colisa lalia de vinzare ?
|
 |
|
|
apa, sare, aerare,.......  ..... am citeva acvarii .....atitea cit sa tin speciile compatibile impreuna.........aaaaaa si daca voiai doar sa ma certi iti dau imediat si un bun motiv: tin impreuna carasi, discusi, scalari .......eeee ce ziceti se tolereaza ?........ 
|
 |
|
|
|
chiar nu are nimeni asa ceva de vinzare ?
|
 |
|
|
|
aham ! am inteles dar ramin in continuare nedumerit in legatura cu UV vs O3 sau UV+O3 ..........
multam !
|
 |
|
|
|
salutare !...... am o intrebare..ce sa cumpar instalatie O3 sau sterilizator UV ( ma refer atit la costuri ulterioare cit si la beneficiile aduse)aaa... si inca o intrebare sunt complementare ?
multam !
|
 |
|
|
dupa atitea zile nici o schimbare....  .....am pus si sare, furazolidon, am schimbat(diversificat) alimentatia si nu mai am nici o solutie........cred ca nu e vorba de nici o boala avind in vedere mortalitatea foarte scazuta(2-3 pui din 200-250/zi), dar tot nu stiu din ce cauza apar simptomele astea....  miine o sa fac niste teste apei; sper ca o sa gasesc testere in magazine.chiar nu a mai avut nimeni problema asta ?
|
 |
|
|
|
multumesc pentru sfaturi ! am sa incerc si cu furazolidon(de consum uman de la farmacie?), sare deja am introdus in apa. o sa fac niste teste apei dar abia vineri o sa am cu ce; e posibil sa fie de la o apa prea moale(cel putin asta e ultima explicatie pe care o mai am).......
PS. alina_g am fost ceva mai atent in ultimele zile si temperatura este de 26 constant
|
 |
|
|
|
fac schimburi de apa de 10% zilnic, incalzitorul nu este in functiune dar in bazin este o temperatura constanta de 26 de grade( avea si alte roluri incalzitorul?)
|
 |
|
|
|
salutare ! am o problema cu puii de molly, acestia isi tin inotatoarele lipite de corp, initial dorsala, dupa care (1-2zile) au burticile aplatizate....si apoi evident mor........eeee si nu stiu ce au ......
acvariul 150l
filtru burete
filtru shark
schimb de apa 15%/ saptamina
200 pui molly <1,5cm
1 ancistrus (1,5cm)
2 cory(1,5 cm)
apa o tratez cu easy balance (tetra).
multam !
|
 |
|
|
|
plumbul nu afecteaza in nici un fel calitatea apei (ar trebui sa ai acid in loc de apa si nici atunci nu ar putea sa "desfaca" plumbul), in privinta melcilor cazuti pe jos cred ca a fost simpla lor dorinta de a avea mostenitori....melcii morti......asta e ....lasa cochilia in apa si fa rost de altii daca nu mai ai....succes !
|
 |
|
|
|
cumpar betta orice specie/subspecie .......as prefera perechi .... :-P si carasei detalii pe pm sau ym
multam !
|
 |
|
|
|
salutare ! pentru "intirziati" mai sunt locuri in sindicat ? tare m-ar interesa citiva mari consumatori......si in special ceva pt alga verde din apa( acea apa verde de care nu scapi nici cu schimburi disperat de repetate de apa)
|
 |
|
|
ieri era alta poza....  era cu o femela de gourami care avea o rana de aproximativ 1-1,5 mm de culoare alba aproape rotunda....eu am aceeasi problema cu un peste(tot gourami, tot femela)....si cred ca este vorba de un parazit ....asta e problema de fapt...
|
 |
|
|
|
locuies tot in dristor cind ai timp te astept in vizita......
|
 |
|
|
|
cumpar urgent gouramii pitic cel putin o pereche ...multam !
|
 |
|
|
salutare ! Am o femelamatura (9cm) de gourami care are asa ceva... http://www.acvariu.ro/coppermine/displayimage.php?album=lastup&cat=0&pos=11 cum o pot ajuta ?
|
 |
|
|
|
am un echinodorus gigant, ricia si mult nucus de oferit pe..........spuneti voi ce aveti in surplus............
|
 |
|
|
|
cum fac sa scad temperatura apei astfel incit sa obtin o temperatura mai mica constant.......exista si "racitoare de apa" ?
multam !
|
 |
|
|
|
multumesc pentru sfaturi !
|
 |
|
|
|
ce recomandari imi puteti da in legatura cu apa folosita .......... se poate folosi si apa calda (de la robinet) este mai buna ? ma gindesc la faptul ca aceasta ar putea sa nu contina toate "tratamentele" de care beneficiaza apa rece............?
multam !
|
 |
|
|