[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: MihaiN
Forum Index » Profile for MihaiN » Messages posted by MihaiN
Plantele au fost donate. Multumesc pentru gazduire.
Cu placere!
Ma bucur ca au ajuns cu bine(mai am de dat vreo 7..8 buc).
Toate cele bune!
Plante naturale de suprafata: Salvinia auriculata.
Plantele sunt in stare foarte buna.
Predare in zona Plaza Mall, Drumul Taberei.
Detalii pe Whatsapp; 0725853273
Vând acvariu Nano cube Dennerle 10litri, 20x20x25cm. Stare perfecta, f?r? zgârieturi. Produsul vine înso?it de filtru intern de 2 w ?i lampa de 9w. Produsul a fost folosit timp de aprox 5 luni, lampa func?ionând 6 ore pe zi fiind alimentata de la o priza programabila. Predare personala in Drumul Taberei, zona Plaza Mall. Ideal pentru peste Betta sau creveti. Bonus: plante naturale de acvariu!
Pret:150lei
Donez Salvinia auriculata si Pistia stratiotes. Predare in zona Mall Plaza (Drumul Taberei) sau in zona Razoare.
Mai multe detalii pe whatsapp: 0725853273
Accept Riccia daca aveti in plus :-).
Salut.
Eu utilizez de aproximativ 6 luni o penseta de 37cm (cumparata cu 35lei, noua, de pe un site de vanzari cunoscut) si sunt foarte multumit de calitatea ei.
Cabomba: poti replanta varful taiat sau poti lasa tulpina plantei (cu timpul, va lua aspect de tufa). Ramane la alegerea ta.
Cu siguranta gasesti tot ce e acolo intr-un magazin de materiale de constructii (Dede* sau Horn*). Cea mai ieftina varianta pentru opritoare sunt banalele piulite (de marimea dorita), "batute"(deformate cu un ciocan) pe cablu.
Acvariu Eheim Aquapro 60, 64litri, 60x35x30 cm +capac cu neon de 15w+ fundal negru+termometru (acvariul prezinta cateva zgarieturi pe fundul bazinului din cauza substratului folosit) - 130 lei (starea buna).

Acvariu Dennerle Nano Cube 10 litri+ filtru intern de colt, lampa 9w, capac sticla original, pad suport, fundadl negru 170 lei (a functionat 5 luni, impecabil)

Set IN/OUT Eheim pentru orice tip de filtru (12/16mm)( Eheim Installation SET1 si SET 2) - 80 lei

Decor lemn acvariu de esenta tare (folosit foarte putin din cauza dimensiunilor, pretabil pentru acvarii de la 120 in sus) (Merita vazuta) - 25 lei

Piatra Dragon Stone, greutate 2.4kg - 20 lei

Pentru poze, mesaj pe Whatsapp la 0725853273.
Motivul vanzarii este trecerea la un acvariu de 126l.
Predare personala in Drumul Taberei, zona Mall Plaza.
Salutare.
Sunt Mihai si de cateva luni am descoperit aceasta pasiune pentru acvaristica, incepand de la un nano acvariu de 10 litri in care tin un Betta si cativa melci (melci comuni, de substrat si 2 neritina).
Ulterior am achizitionat unul de 64 litri si cautand informatii despre intretinerea lui am ajuns pe forumul acesta. Tin sa multumesc celor prezenti aici pentru informatiile prezentate (in multe cazuri m-au ajutat foarte mult in rezolvarea micilor probleme intampinate). La scurt timp am trecut la un bazin nou, Eheim Aquapro 80 de 126litri in care am transferat o mare parte din ce aveam in cel de 64 litri (plante, 5 cory panda, 5 Otto si 19 neoni).
Am rezolvat cu aditia de CO2 si momentan lucrez la o lampa suspendata care sa contina 4 neoane cu LED.
Singura problema notabila ar fi acumularile de bacterii(din cauza lipsei miscarii apei) in substratul fin.

Numai bine si ape cat mai limpezi si sanatoase.
Filtru extern Eheim 2213 - 170lei
(Debit: 440l/h, inaltimea maxima la care ridica apa: 1,8m, Consum: 8w, Volum filtru: 3l, Diametru furtune: 12/16)
Filtrul a fost cumparat anul trecut, in decembrie, iar pe 23.08.2017 a fost schimbat axul ceramic (pe cel vechi am reusit sa-l trosnesc la ultima spalare).

Set IN/OUT Eheim pentru orice tip de filtru (12/16mm)( Eheim Installation SET1 si SET 2) - 80 lei

Acvariu Eheim Aquapro 60, 64 litri, dimensiuni 60x30x35cm + capac cu neon de 15w+ fundal negru+termometru (acvariul prezinta cateva zgarieturi in partea de jos a bazinului din cauza substratului folosit) - 140lei

Decor lemn acvariu de esenta tare (folosit foarte putin din cauza dimensiunilor, pretabil pentru acvarii de la 120 in sus) - 35 lei

Piatra Dragon Stone, greutate 2.4kg - 25 lei

Pentru poze, mesaj pe Whatsapp la 0725853273.
Motivul vanzarii este trecerea la un acvariu de 126l.
Predare personala in Drumul Taberei, zona Mall Plaza.
Salut,

Avand in vedere trecerea de la 64 litri la 126 litri scot la vanzare acvariul de 64 litri, Eheim Aquapro 60, impreuna cu filtrul Aquaball 60, fundal negru, termometru si pad suport acvariu la pretul de 200lei.
Pe langa acesta mai vand o buturuga naturala - 50lei si o piatra Dragon Stone, 2.4kg-30lei.
Predare Drumul Taberei, zona Mall Plaza.
Contact 0725853273.
Pentru mai multe informatii sau poze trmiteti-mi mesaj pe WhatsApp.

Forum Index » Profile for MihaiN » Messages posted by MihaiN
Go to: