[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: gaby88
Forum Index » Profile for gaby88 » Messages posted by gaby88
Gandindu-ma la cele spuse de tine Koala ai dreptate si am renuntat la ideea cu filtrarea prin spatele decorului.Si as opta pentru un sump.
Salut! cum pot lua legatura cu tine pentru un decor?
Multumesc, acum am inteles de ce ii scade capacitatea, pai si in cazul meu ce capacitate totala trebuie sa le ofer la cel extern?
Skija si daca as pune doua filtre exerne nu ar mai fi nevoi de filtru intern,s-ar mentine curatenia?
Da cocos si as dori cateva de sfaturi despre filttarea externa si da tot proiectu ar fi ok?
Pai...nu am nici cea mai mica idee despre filtrare doar ce am citit pe forum,si am vazut la un prieten filtrarea interna cea cu bureti, experienta 0 dar nu vreau sa ma apuc pana nu aflu concret totul sa iasa ok si as fi recunoscator daca m-ati ajuta.
La ambele nu prea stiu cum ar fi ok cea din spate am inteles ca ar fi ptr curatenie iar cea cu filtru extern care nici la asta nu stiu ptr ce sa optez ar fi ptr bacterii si alte cele avand in vedere ca pestisorii din cate am inteles , prefera o filtrare supradimensionata fiind cam "purcelusi"
Koala pai si cum mentin curatenia?
_Kalyn_ adica la JBL e1501 nu sunt reali cei 12L?iar peste 12L ar fi JBL e1901 dar este c-am scumpicel
Si zici sa inlocuiesc cu altceva bureti?
Da Koala 130L×60l×50h , eu la spatiu m-am ghidat dupa pompa care are in jur de 8cm si am zis sa nu fie la fix , te referi ca se formeaza fabrica de nitrati neumbland acolo? Eu as vrea ca o data la sapt sa schimb 25-30 % din apa ,sa scot buretii sa ii curat si sa mai sterg pe acolo.
Ma numesc Gabi,sunt din Bucuresti si am 28 de ani,sunt nou pe forum si as dori cateva sfaturi despre viitorul proiect.
??
Cam asta ar fi schita nu cred ca este prea ok dar cred ca se intelege.
Salutare tuturor....
Vreau sa fac un acvariu cu red belly(piranha),dar am cateva nelamuriri:
1. Acvariu va fi de 130L×60l×50h cu sticla de 10. La care nu stiu daca trebuie fund dublu.
2.Filtrare: vreau sa fac un filtru in spatele decorului 3d cu o pompa eheim3000+ pentru filtrare mecanica si un filtru extern , dar nu stiu de care. Ar fi bun un jbl 1500? As dori daca se poate cateva sfaturi.

Forum Index » Profile for gaby88 » Messages posted by gaby88
Go to: