| Message |
|
|
|
Da mi link te rog!
|
 |
|
|
|
Este ok? Acesta?
|
 |
|
|
|
Si dintre astea 2 tu ce ti ai lua?
|
 |
|
|
|
Va salut! V am mai pus intrebarea! Ce filtru extern imi recomandati pt un acvariu de 200L?
Va multumesc!
|
 |
|
|
|
E bine sa pun 2 femele de guppy si un mascul intr o fatatoare ? Vreau sa faca.pui? Sa i imperechez!
|
 |
|
|
|
Am.inteles ca trebuie pusa sare neiodata in apa! O lingura la 10L de apa? E buna pt prevenirea bolilor? La guppy molly? Zebre?
|
 |
|
|
|
Este bun pt.un acvariu de 60L?
Multumesc!
|
 |
|
|
|
In filtru am.doar burete de culoare neagra atat! Miscau aripioarele se vedeau foarte slabi la burta si codita nu o mai misvau nu aveaunpete nimic pe ei ii vedeau slabiti nu mancau!
|
 |
|
|
|
Liv am o filmare cu ei ...mi a murit o femela cu coada rosie si corpul alb un mascul moc cu coada portocalie ...da aveau burta supta nu mai mancau si nu mai inotau din codita decat aripioare! Erau apatici...
Filmarea nu merge sa o pun aici! Ca e foarte mare ....
|
 |
|
|
|
Un filtru extern pt 60L ! Adica v am spus ce am patit cu pestii pana acum 7 luni nicio problema! Credeti ca de la asta e ? Le dau larve de sange sa manance!
|
 |
|
|
|
Cat despre filtru am un Claro 600 ce continte cartus de filtrare inclus! Asta mi scrie despre el! Imi recomandati altceva? Eu st multumit de el ! Adica apa e cristal n am avut probleme!
Daca mi puteti da vreun site sau sfat cu ce am.gresit de mi au murit cele 3 guppy!
|
 |
|
|
|
Mie mi i s a colorat galbena apa dupa ce am facut testul! Presupun ca asta e valoarea ! No 2? Sau astept un raspuns din ce vad pe test mai mic de 0.3 !
Asta inseamna ca e ok?
|
 |
|
|
|
Uite asa inteleg mult mai bine...pesti in nr de 4 guppy au murit pe rand cam in 3 saptamani! Nu mancau erau slabiti si nu mai miscau codita!
|
 |
|
|
|
Alea le am citit... nu inteleg mare lucru ma gandeam ca aici le voi intelege asa cum trebuie!
|
 |
|
|
|
Nu am test no3??! Imi pare rau
|
 |
|
|
|
Mai devreme am facut teste in acvariu
GH 6
KH 3
PH 7.5
NO2 0.3
Am incalzitor de 50w 2 benzi led uri se vad in poza atasata, un pompa de aer, si u filtru claro de 800
Fac cate un schimb saptamanal de 8L d apa lasata 48 h nu folosesc solutii easy life stat cleaning decat albastru de metil cand schimb apa
|
 |
|
|
|
V am prezentat acvariul care l am! Vreau un acvariul.plantat cu substrat o sa i pun banda de led uri pt ca asta care l am merg foarte bine plantele cu lumina led. M ar interesa ce filtru imi recomandati?
|
 |
|
|
|
Acvafiu meu
|
 |
|
|
|
Ce trebuie sa fac! Filtru plante....cati pesti ce pesti...as vrea sa l populez cu guppy si neoni ! Substrat..
Eu am.un acvariu de 60 L si am.in el 5 guppy un scalar si o zebra
Am 2 plante anubias 2 de suprafata ...un filtru claro de 800 si acum 2 saptmai au inceput sa mi moara guppy nu stiu din ce cauza ...inotau doar din corp fara codita si erau foarte slabiti nu mai mancau ! Mi au ramas pui atat!
|
 |
|
|
|
Salut grup! Daca se poate sa mi dati cateva sfaturi, am.un acvariu de 60L de 3 ani... vreau sa mi fac un acavriu de 200L! Ce ma sfatuiti? La acvariul nou? Va multumesc!
|
 |
|
|