| Message |
|
|
|
Si asa se numesc pastilele!? AntiCyano? Am f?cut curat acum,am curatat cat am putut , am pus 20l apa noua, de osmoza si in 3 ore au reap?rut pe unii corali ??
|
 |
|
|
 As face de un pachet
|
 |
|
|
|
O sa le sterg si curat pana o sa dispar?... Cu r?bdare si tutun, o sa treac? si perioada asta???? naspa a lunii????
|
 |
|
|
|
Pai n am eu r?bdare!?!??
|
 |
|
|
|
Am inteles acum. Inca o data, Multumesc de sfaturi si o sa le urmez. Întrebarea mea este, dupa ce curat acvariu acum in week end si o sa completez cu apa de osmoza, e posibil ca in timp, dupa ce se regleaz? parametrii sa dispar? si algele de la sine!? Sau trebuie ceva special!?
|
 |
|
|
|
Din Bucuresti sunt. Mersi mult de aceste atentionari, o sa tin cont pe viitor. Cu prima ocazie ,când se mai reface acvariu,o sa pun si poze si o scurta prezentare a lui
|
 |
|
|
|
Nu ma asteptam ca apa de la robinet sa fie o problema, dar mna. Din greseli invatam. Sper ca dup?,sa dispar? si algele
|
 |
|
|
|
Am inteles. O sa caut si o sa mi iau unul. Pana atunci, cum naiba scap de alge????
|
 |
|
|
|
Nu folosesc osmozor.
Iar restul testelor nu le am. Sambata o sa ma duc la cineva cu apa ,sa mi faca toate testele si o sa iau si apa de osmoza.pana atunci, lumina la minim,m?car sa nu se mai inmulteasca
|
 |
|
|
|
Din testele pe care le am acasa, a reiesit:
Ph- 7,4
Nh4-0.05
No2-0,1
No3-1
Sio2-0,1
Cu-<0,1
|
 |
|
|
|
1. Diseara o sa fac testele si o sa le postez
2.am o lampa Dsunny,80 leduri de 3w, dimabila 4 canale cu controler, i am b?gat modul de lucru automat pe cele 4 anotimpuri
3.acvariu are peste 1 an
4.fulgi,granule si am luat acum si mâncare congelata
5.red sea abcd
|
 |
|
|
|
Inainte f?ceam curat la o saptamana. Acum dupa o zi pe alta se umple acvariu de alga asta . Care ar fi solutia de eliminare si prevenire a ei?
|
 |
|
|
|
Acum am vazut ca am postat la apa dulce. Îmi cer scuze
|
 |
|
|
|
Buna seara,
De ceva timp in acvariu meu s a instalat o alga care încet încet a ap?rut peste tot, inclusiv pe corali. E vorba de o alga maronie care la inceput s a asezat pe pietre ,iar acum pe corali. La unii s a lungit ca un fir de par. Nu stiu exact unde am gresit, dar vreau sa scap de ea. Acvariu are aprox 450 l, iar schimburi de apa fac saptamanal cam 40 l. Care ar rezolvarea la problema mea. Mul?umesc!!!
|
 |
|
|
|
Salut,
Cump?r una sau doua bucati de piatra vie mare, undeva la 40 cm
|
 |
|
|