[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan Ionut
Forum Index » Profile for Dan Ionut » Messages posted by Dan Ionut
Paradox , stau la curte si nu ma voi certa cu nimeni daca depozitez 70 litri de apa multumesc ori cum pentru sfat , voi incepe sa strang bani pentru un filtru extern imi puteti da cateva sfaturi ce filtru sa fie , va rog ?
Paradox , ii am de ceva timp si nu a fost nici unul mai bolnaviicios , dar daca e nevoie voi cumpara si un tester de ph , multumesc pentru sfat faye , asta voi face .
Multumesc foarte mult pentru sfat , momentan am filtrul intern original de la juwel 240 , si mai am un filtru intern resun sp 1100 , pe viitor voi achizitiona unul extern
Ma refeream la apa , ca le schimb cate o galeata de tetra discus din aceea , in fiecare zi ,si odata la 4 zile le schimb cate 5 galeti , de apa ,si vreau sa stiu daca este prea mult clor pentru pesti .
Asa voi face ! Ma scuzati ca pun intrebari prostesti , dar eu la schimb cate o galeata de tetra discus in fiecare zi si odata la 4 zile le schimb 5 galeti , imi poate afecta pestii ? Am pus si o poza
Salutare ! Ma cheama Dan am 14 ani sunt din Bucuresti sii detin un acvariu de 240 litri cu ciclide africane , voi incepe cat de curand cu topicurile , mentionez ca sunt incepator in categoria ciclide !

Forum Index » Profile for Dan Ionut » Messages posted by Dan Ionut
Go to: