| Message |
|
|
|
Buna. Puteti sa-mi spuneti daca acest neon e bolnav. S-a umflat d mai bine d o saptamana. Am gasit ceva d boala dropsy. E boala sau? Multumesc anticipat
|
 |
|
|
Imi pare rau.. se pare ca n-am reusit sa-l salvez  .. probabil l-am vazut prea tarziu...
|
 |
|
|
Cred ca mai avea ceva  dar din pacate, nu am avut timp sa ma ocup de el  am fost plecata la munca, dupa m-am pregatit de concediu. Acum sunt la mare. I-am lasat in grija lui sis ... am aflat ca a murit  mi-a parut rau de el. Il aveam d la inceput... dar, ramasese singur. Am avut 2 si unul din ei a sarit in maternitate la puii guppy/ era fara capac si s-a lovit de capacul acvariului + cred ca s-a speriat in spatiu mic... era lovit in 2 locuri. La cateva zile a murit.. mi-am dat seama ca singur nu va supravietui mult timp 
|
 |
|
|
Multumesc de ajutor ;) sper sa-l gasesc intreg.. nu d alta dar sunt in concediu. Si nu parea ok cand am plecat
Eu am inteles la c te-ai referit. Dar n-as vrea sa se faca asa mare..
|
 |
|
|
Avea o patra destul de mare. l-am rezolvat. L-am tinut in mana la suprafata apei. Nu stiu cum de a stat sincer  e destul de sperios el asa. De fapt toti sunt. Multumesc frumos de ajutor. L-am salvat cu ajutorul tau
|
 |
|
|
are o piatra intradevar.. il mai las putin ca mai mult o adancesc. nu reusesc sa o scot 
|
 |
|
|
Areceva inauntru. Nu reusesc sa scot  )
|
 |
|
|
|
Plss help. Am o problema cu acest peste! Are gura intredeschisa. Atasez poza. Ce sa-i fac? Multumesc anticipat
|
 |
|
|
multumesc  ma gandeam ca asta e.. da cum sunt diferiti ca specie ma gandeam ca poate e alta 
|
 |
|
|
|
Buna. Are cineva idee de ce-mi sacaie masculul molly femela guppy? Mentionez ca mai am doar o femela guppy si un singur molly auriu mascul. Care ar fi explicatia? Multumesc, simo
|
 |
|
|
|
Am oprit incalzitorul ca am vazut ca arata mereu peste 25 de grade... cred ca merge corect...
|
 |
|
|
Multumesc de help  Am pus doi din cei de o luna la cei mici. E bine ca-i mai energizeaza. Am cativa care sunt marisori. Am incercat sa pun unul, si mi-i fugarea pe acolo. Dar nu mi-a mancat niciunul.
|
 |
|
|
|
Buna. As avea o intrebare .am oguppiza care mi face pui aq. As vrea sa stiu daca as putea sa-i tin cu ceilalti pui de o luna p cei mici. Citisem undeva ca se pot manca intre ei. Ii tin intr-o alta maternitate p cei d o luna. Multumesc anticipat
|
 |
|
|
|
O sa scad temperatura. L-am dat mai tare din cauza ca inainte termometru de abia ajungea la 22 si ma gandesc ca am si puii. O sa scad treptat temperatura. Acvariul are 54l, incalzitorul 50 w. Multumesc de ajutor :*
|
 |
|
|
Incalzitorul e setat la 29 de grade din iarna.. insa rareori termometrul meu arata 24-25 grade. cred ca e o oarecare problema la el ... multumesc 
|
 |
|
|
Multumesc. O sa tin cont de sfaturi. Din pacate in prezent nu-mi permite spatiul 
|
 |
|
|
Salutare dragilor,
As avea o intrebare legat de puii mei guppy. Au 15 zile cei mai multi - 20 zile- 4 din ei. Sunt prea mici/ mari sau arata normal la perioada asta? II hranesc cu mancare de adulti/ fulgi faramitati. Am cautat pe la petshopurile din apropiere dar mi-au zis ca n-aiu nimic pentru ei special.
https://www.youtube.com/watch?v=SnlSu57-Akc
Multumesc,
Simo
|
 |
|
|
Hey. Sunt incepatoare si eu, dar azi dimi am avut parte de prima reusita.
Am reusit sa separ femelele doar cu 3 zile inainte. in rest le-am lasat in acvariu. Una din cele 2 a facut pui cea gri, cealalta urmeaza. Din pacate nu am prins momentul. Daca te ajuta, ti-am pus video cu cealalta guppytza care nu cred ca mai are decat cateva ore.
https://www.youtube.com/watch?v=aJHNEuzG7dU
Daca observi in zona de langa coada se vad ochii puilor + e patratoasa
Din pacate, din video nu pot sa-mi dau seama. Dar cand se apropie dupa asta sa te ghidezi.
Ca si recomandare: Neaparat daca le ai in maternitate sa ai capac, nu de alta, dar eu am avut unul improvizat si din pacate nu statea prea bine si cativa puiuti au nimerit in acvariu unde-i astepta scalarul, femela beta si alti pesti  . Din pacate N-am reusit sa prind momentul nasterii ca a nascut noaptea ca sa-i salvez.
Poti astepta si sfatul celor care sunt mai experimentati.
|
 |
|
|
|
P.S. cealalta femela mi-a murit. Din pacate nu stiu cauza
|
 |
|
|
Buna dragilor, Ma gandeam sa va impartasesc prima mea experienta din nasterea viviparilor. Dupa mai multe incercari, se pare ca in final mi-au aparut si puii. Nu stiu cum de au supravietuit, pentru ca dimineata le-am gasit pe amandoua una langa alta. Maternitatea are un capac improvizat. Din pacate, mi-au scapat si cativa pui in acvariul mare. Cei care au supravietuit sunt acestia. I-am gasit dimineata la 6  . sunt foarte fericita si sper sa-mi traiasca. Sunt 9 puisori
https://www.youtube.com/watch?v=zPsz9XYXoWg&feature=youtu.be
|
 |
|
|