[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: obi1
Forum Index » Profile for obi1 » Messages posted by obi1
acata wrote:@obi1: ca tot vorbeai de butelie. vreo idee de unde gasesc asa ceva? de mici dimensiuni in orice caz. merci.

Eu am cumparat una de la Practiker de aici este o butelie de CO2 de 500gr (20-25E),am gasit-o la raionul de sudura tot de acolo am luat si reductorul (25-30e) acum nu stiu exact pretul pt ca am luat-o in noembrie si inca mai este in ea 80%.
Ps.Am cautat in Timisoara la Practiker dar nu aveau (
Un pic mai complicat dar cu rezultate de durata este cu gelatina.Un plic de gelatina si 500gr zahar.Dizolvi zaharul in 200gr de apa si il pui la fiert la foc mic dupa care adaugi gelatina care ai dizolvat-o intr-o canitza cu apa rece.Lasi sa dea un clocot apoi racesti continutul si il torni intr-o sticla care o lasi in frigider pana sa intarit.Apoi adaugi apa la o temperatura de 20-25C si drojdie din acea praf (Dr. otqer).si o mentii la temperatura camerei dar nu mai jos de 20C cu cat este mai cald cu atata vei avea mai multe bule pe secunda.Dupa ce te vei chinuii cateva saptamani vei trece la butelie ca este mult mai practica si mai usor.Spor la treaba.

Forum Index » Profile for obi1 » Messages posted by obi1
Go to: