[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Viorelchristian
Forum Index » Profile for Viorelchristian » Messages posted by Viorelchristian
Incep si eu aceasta frumoasa aventura. Recunosc ca aici, pe forum am inceput sa fiu atras tot mai mult de aceasta ramura a acvaristicii.

Deschid acest jurnal pentru a invata tot mai mult si a cere sfaturi de la voi. Dorinta mea este sa descopar lumea marina si sa inceo de jos.
Dupa ce am citit pe aici si in functie de buget m-am decis sa incep cu un acvariu mai mic numai cu corali moi, undeva la 60 de litri. Nu m-am gandit la pesti deocamdata, ma atrag mai mult coralii
Ce am reusit sa strang pana acum plus ce aveam deja prin casa :
- acvariu Juwel 60x30x35 cm
- Lampa 4x24w
- Instalatie de Osmoza Aquili
- 2 neoane, unu 20k si altul 10k
- Sera Hidrometru marin
- Sare marina Red Sea Coral Pro
- Pompa Hydor Koralia Nano - 1600
- Prodibio Bio Digest, Stop Ammo, Reef Booster

Ce e pe drum:
- Filtru Hang-on Dolphin 800 de la Sebi
- 2 x Live Sand, Aragonite 4.52 kg este in asteptare stoc la un magazin de specialitate(ajunge la jum lui februarie)

Ce mai vreau sa cumpar :
-piatra vie(fara de care nu dau drumu la acvariu) eu ma gandeam la 5 kg daca ma tine buzunarul, sper macar 5 sa iau. Ar fi de ajuns sau mai trebuie?

Deocamdata cam atat. Daca ceva nu e bine va rog sa-mi ziceti.

Numai bine!
Salutare!
Deoarece am desfiintat un acvariu scot la vanzare filtru extern pe care il avea.
Este vorba despre un Aquael Minikani 120. Este cel mai bun filtru pe care l-am avut. Este cumparat fix acum un an. NU are vreun defect sau altceva.
Caracteristici :
-Putere 6 W
-Iesire maxima (l / h) 350
-Volum acvariu 120 ( l )
-Dimensiuni (L / l / h) 19 / 17 / 38,5
-4 sertare

Pret:150 fara taxele postale
Multumesc nea Dan! Asta si vreau am vazut ca aici sunt multi acvaristi experimentati in domeniu de la care chiar am ce sa invat.
Multumesc pentru primire si aprecieri, din pacate acvariul din poza a ajuns la sfarsitul vietii lui si o sa sufere schimbari majore. In anul 2014 as dori din tot sufletul sa aprofundez si acvariul marin, chiar daca este mai costisitor decat plantatul.
Salutare!
Ma numesc Viorel si sunt din Slatina. Imi plac foarte mult acvarile, pestii, dar in special plantele.
Momentan detin un acvariu de 30 de litri si unul de 100l.
Acesta este ultimul meu setup. http://rac.acvablog.ro/index.php/ro/rezultate/acvarii-plantate/sub-100-litri?id=66
Nu e super reusit dar sper sa fiu pe drumul cel bun.
Sunt bucuros ca am descoperit si acest forum si sper sa invat cat mai multe.
Numai bine!

Forum Index » Profile for Viorelchristian » Messages posted by Viorelchristian
Go to: