[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adrian_d
Forum Index » Profile for adrian_d » Messages posted by adrian_d
Stiu ca plantele ii supara pe multi in acvarii cu africani dar le-am pus si in speranta ca ma vor ajuta sa trec peste perioada de inceput a acvariului. Oricum nu cred ca vor rezista prea mult dar sa vedem.
Legat de filtrare, sigur va aparea in curand si al doilea extern Sunsun 304 (in total vor fi cam 16-17 litri material bio). Pe parcurs o sa vad daca pot sa merg cu cele 2 canistre, daca nu, o sa regandesc partea de filtrare. Poate chiar un al treilea filtru...vom vedea.
Astazi cand le-am dat mancare am observat un mascul de Aulonocara Eureka ca nu vine sa manince. Ma uit mai bine, il vad cu gusa mare. Ma uit si mai bine, gura plina cu oua
Am incercat un video:
paradoxx wrote:Incantoator Supebra ideea cu "caramizile" si blatul.Incantator si faptul ca inca 1 oltean se alatura echipei noastre

Merci!
Ideea cu standul din bca-uri mi-a ramas in minte de acum vreo 3-4 ani cand am vazut-o la un alt coleg de pe forum. Am ales solutia asta in schimbul standului de teava sudata pentru ca am iesit mult mai ieftin. Are totusi dezavantajul ca nu prea ramane loc pentru sump, daca ma hotarasc pe viitor sa schimb canistrele externe.
Numai bine!
Am reusit ceva si cu pozele pina la urma :

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
Salut!
Ma numesc Adrian, sunt din Craiova si vreau sa va prezint si eu proiectul meu.
Acvariu 500 litri brut : 200 x 50 x 50 (sticla de 10 mm cu intarituri logintudinale si 2 H)
Filtrare : SunSun 2000L/h plin cu aprox 8 litri Siporax si piatra ponce si un intern Resun 1400L/h (In maxim 2 luni o sa cumpar si al doilea SunSun de 2000L/h pe care sa-l umplu cu piatra ponce).
Lumina : deocamdata 2 x Philips 865 30W
Capac facut din Pal
Stand : BCA-uri de 15cm latime
Pestii in numar de 40 sunt urmatorii
Caeruleus
Acei Msuli
Aulonocara Eureka
Aulonocara Cobue
Moorii
Placidochromis Electra
Otopharynx lithobates
Pe viitor o sa mai triez din ei sa raman la maxim 25 de pesti la maturitate.
Din pacate nu prea ma descurc cu pozele sa le incarc...mai incerc

Un video de acum 2 zile
Bun, am inteles. O sa ma orientez spre altceva.
Va multumesc!
Acvariul e facut deja.
In Craiova am vorbit deja dar deocamdata nu gasesc Demasoni daca ma hotarasc asupra lor.
@Dan P - Demasoni din cate am citit pina acum, daca nu sunt minim 10-12 exemplare o sa iasa macel. De asta intentionez sa iau cca 15 bucati din care sa mai elimin pe parcurs din ei la nevoie.
Salutare.
Sunt din Craiova si de ceva timp ma tot gandesc la un proiect pentru acvariul meu de 200 litri (100x40x50). Cum credeti ca s-ar impaca 15 Demasoni si 5 Caruleusi acolo? Am tot citit pareri si pro si contra. Am inteles ca Demasoni sunt foarte agresivi, de asta intreb fiindca n-as vrea sa-i vad chiar toata ziua ascunsi printre pietre.
Ca specii nu e nimic stabilit, dar deocamdata la asta m-am gandit.
Multumesc,
Adrian.

Forum Index » Profile for adrian_d » Messages posted by adrian_d
Go to: