[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alcatraz
Forum Index » Profile for Alcatraz » Messages posted by Alcatraz
Salut ,eu am luat de la hornbach un acvariu complet de 112l si am avut margine jos neagra, si la cel de 180l am rama neagra jos sper sa nu se intample si la mine vre-o nenorocire Eu am cumparat de la ei izoprenul pa care sta acvariu.
Cumpar Labidochromis caeruleus "Electric Yellow" mascul 7-8 cm si mai mare,preferabil din Bucuresti sa-l pot vedea
Va multumesc pentru raspunsuri Filtru a inceput sa scoata bule de aer imediat dupa ce l-am curatat si montat, timp de 7-8 ore tot a scos bule de aer la interval de 30-40 sec.Am rezolvat cu vaselina siliconica, am uns toate garniturile, am curatat bine furtunele, merge ca uns )
Salutare, am si eu un filtru JBL 1500e. Dupa ce am curatat filtru si montat la loc , a inceput sa-mi bage bule in acvariu (aer) cred ca trage aer pe undeva. Acum plec sa cumpar perie de curatat furtunele (JBL cleany cred), intrebarea mea este cu ce ung si eu garniturile ? glicerina boraxata sau vaselina siliconica?
am pus-o in alta maternitate, mersi de raspuns
Buna seara, am si eu problema cu o femela Caeruleus, a stat 2 saptamani in maternitate si dupa ce a scos puii am mutat-o in bazinul mare. Acum pe seara am vazut ca a fost batuta si sta pe o parte, sper sa nu moara .
Bine ai venit !!
Salutare, as lua eu priza programabila ) In cazul in care mai trimiti si altceva catre Bucuresti )
Buna seara, frumos proiect!! Imi poti spune te rog cat a costat sticla pentru acvariu??
Este tanara si fara experienta, atunci cred ca ia mancat. Multumesc pentru raspuns
Salutare, acum o saptamana am vazut 2 demasoni la joaca (eu cred ca-i facea curte). Rezultatul a fost o femela gusata, m-am pus sa pregatesc maternitatea dar surpriza, ieri a disparut gusa(nu mai mi se pare a fi gusata). Sta mai retrasa si nu mananca dar nici gusa nu mai are. se poate sa-i fii inghitit sau mancat? Ceva pareri? Multumesc
50 lei

http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/29612.page#p244343
Bine ai venit !!!
De ajuns la divort nu se pune problema,stiu cand sa fortez si cand nu e cazul sa mai insist ideea am plantat-o,acum trebuie sa o las sa se obisnuiasca cu ea si sa o dezvolt usor,usor.Chestia cu vacanta este o idee buna si este bine venita si pentru mine problema este alta "stii m-am gandit sa schimbam si noi mobila de bucatarie, am vazut niste aranjamente frumoase,cred ca s-ar vedea bine si la noi "
Da intradevar cu mare atentie trebuie trecut la next level Oricum i-am aruncat o vorba ca as vrea sa schimb acvariu cand o sa creasca pesti mei mai mari ,cand ajung la maturitate ca se fac cam marisori si nu o sa le fie chiar bine.Vedem peste 3-4 luni.
O intrebare am si eu, azi mi-au venit si 2 litri de siporax unde sa ai pun ? in sertarul 3 e bine? as avea in felul urmator : 1 burete,2 tot burete ,3 siporax si 4 micromec.
Cum pot sa fac sa scad temperatura la pesti,se incalzeste de la neoane ajunge 28-29 grade.O solutie ar fii sa mai sting din neoane ,adica sa le tin aprinse mai putin timp pe zii, acum le tin cam 8-9 ore pe zii.
Salutare, dupa o saptamana de parlamentari,discutii contradictorii pe care le-am purtat cu sotie iata a sosit si rezultatul
Se vand 3 pietre cu o greutate aprox. 30kg (6/9/14), am lipit pe fundul lor material antiderapant pentru a se evita zgarierea bazinului.Pretul este 80 lei si de preferabil din Bucuresti.
Felicitari !!!!!
Deja fac calcule pentru un acvariu 130x60x60 sau 130L-60l-55h nu sunt sigur,inca nu m-am decis.Nu stiu unde mi-a fost capul sa-l iau pe asta 100x40x45 acum se pare ca este mic si il am de o luna si jumatate Sa vezi cearta cu sotia Poate il vand pe asta mai scot ceva din paguba, vedem.
Aveti dreptate ca de obicei, atat cu pietrele cat si cu filtru . Filtru este urmatorul pe lista (astept sa se mai calmeze apele cu sotia ) m-am gandit la jbl e901 sper sa fie suficient. Pietrele o sa le mai aranjez la urmatorul schimb de apa mai masiv.Cat despre pesti stiu ca sunt multi dar i-am cumparat de pui 1-1.5 cm si astept sa creasca sa fac o selectie.

Forum Index » Profile for Alcatraz » Messages posted by Alcatraz
Go to: