[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: robisibiu
Forum Index » Profile for robisibiu » Messages posted by robisibiu
colantat pe spate cu colant negru
filtrare:
intern aquafan2
extern:Faunty xp 900 2
iluminare:
2 neoane :
1 lumina calda ( osram de 24 w) 433 mm parca
1 lumina rece (osram de 18 w ) 433 mm .
substrat:
turba si pietris
plante:
elodea densa
vallisneria
cabomba

pesti:
6 molly negru
1molly galben
8 xifo rosii
melci: 28 de pomaceea( placerea mea)
fertilizare:
doar CO2
decor: niste pietre de rau ( nu sunt calcaroase le-am incercat si 2 bucati de vita de vie

pe viitor vor mai aparea plante pesti si fertilizanti dar acum sau terminat fonduriile )
Un mic colt din camera mea.
Am o intrebare : Cochilia la niste pomaceea incepe sa se manance " dizolva" nu stiu exact cauza. Ca nu am facut teste la apa ca am ramas fara. Cineva mi-a spus sa bag in apa calciu lactic sau os de sepie sau o cochilie de. La o scoica de apa sarata . problema e urmatoarea. Care dintre cele 3,sfaturi e si bun si cat calciu ar trebuii sa bag ... La ce durata de timp.... Sau osul de sepie intreg mare mic praf cum. Multumesc anticipat
Carasii au fost donati in locul lor au sosit 6 molly negri( 2 cm) 8 xifo rosii si rosu cu alb ( 2 cm)
Hai baietiii
Acela nu poate fi numit acvariu mai degraba chim pentru pesti sau lighian cu apa
Schimb 4 carasi aurii 2 carasi negri cu ochi telescopici si 2 carasi patati cu molly xipho zebre neoni de preferinta in judetul sibiu dar trimit si in tara daca sunt doritori
Nu vrea nimeni carasi aurii negri cu ochi telescopici si patati?
Stiu asta dar vreau sa le gasesc o noua locuinta
Salut
nimeni?
e prins rau in poza nare nimic.
8 de aceea caut persoane din sibiu sa vad cum sa scap de ei
Cei din sibiu sa scrie aici sa ne cunoastem mai bine poate sa ne intalnim mai schimbam niste idei . multumesc anticipat.
Buna ziua numele meu este Robert am 19 ani si de 2 luni am inceput acest hobby acvaristica. Detin un acvariu de 60 l plantat foarte putin in care traiesc niste carasi si niste xifo.
Ganduri bune si ale limpezi din sibiu.

Forum Index » Profile for robisibiu » Messages posted by robisibiu
Go to: