Message |
|
donez plante de suprafata limnobium levigatum .vreo 10 bucati. colentina, doamna ghica
|
 |
|
schimb un pachet de plante format din:
4 *Hygrophila polysperma
2 *vallisneria americana
1 *Egeria densa
1 *Ludwigia 'Rubin'
1 *Ludwigia repens
6 *Limnobium laevigatum
1 *Hydrocotyle Leucocephala
2 *Hydrocotyle tripartita
pentru un melc neritina snail
Oferta numai pentru bucuresti, predare personala
|
 |
|
plantele au ajuns la CatalinT. se poate inchide, multumesc
|
 |
|
donez 7-8 plante de suprafata Limnobium laevigatum. pentru ele trebuie sa veniti in colentina, doamna ghica
|
 |
|
sigur nu e Limnobium laevigatum ??
|
 |
|
pestisorii au un nou stapan. se poate inchide
|
 |
|
anunt de actualitate. se mai adauga si 3 xifo rosii cu cozile negre
|
 |
|
donez 6 molly negri adulti
|
 |
|
donez un pachet de plante. in mare parte vallisneria americana si egeria densa, dar mai sint si altele. sunt cam 40-50 de fire. daca are cineva un melc assasin si vrea sa-l dea la schimb,... bine, daca nu... plantele se doneaza
|
 |
|
eurofighter sa se bucure de ele. se poate inchide
|
 |
|
donez 20-30 vallisneria americana. colentina. doamna ghica
|
 |
|
inca nu s-a dat. si se mai adauga inca o femela molly si un pui de betta cam de 2 cm , care face casa buna cu viviparii deocamdata
|
 |
|
donez o femela molly lira matura gestanta
|
 |
|
un sanatos, voios, voinic Tetraodon fluviatilis de ,aproximaiv 4 centimetri trebuie sa plece din bazinul meu pentru ca a inceput sa atace puii de guppy proaspat fabricati. poate ajunge la cine promite sa aiba grija de el in schimbul unor pesti mici , in genul neoni sau rasbora
|
 |
|
salut. sunt mihai din bucuresti, colentina si va impartasesc acelasi pasiune. imi place sa am in casa coltul meu viu. am un plantat de 60 de litri cu 16 pestisori. nu-mi sariti in cap ca sunt multi, stiu, dar ... sunt ai mei si-i iubesc pe toti. sunt pesti mici care nici nu vor creste prea mari :guppy, neoni, molly,zebre, un kuhli si un balon. revin saptamana asta si cu poze sa va dati cu parerea
|
 |
|
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria VANZARI
Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse"
Multumim de intelegere!
ADMINISTRATIA
|
 |
|
s-au dat . se poate inchide
|
 |
|
dupa putina curatenie si rearanjare, au rezultat plante in plus. in mare parte vallisneria americana si egeria densa . bucuresti, colentina . pm
|
 |
|