[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mihaidrum
Forum Index » Profile for mihaidrum » Messages posted by mihaidrum
donez plante de suprafata limnobium levigatum .vreo 10 bucati. colentina, doamna ghica
schimb un pachet de plante format din:
4 *Hygrophila polysperma
2 *vallisneria americana
1 *Egeria densa
1 *Ludwigia 'Rubin'
1 *Ludwigia repens
6 *Limnobium laevigatum
1 *Hydrocotyle Leucocephala
2 *Hydrocotyle tripartita
pentru un melc neritina snail
Oferta numai pentru bucuresti, predare personala
plantele au ajuns la CatalinT. se poate inchide, multumesc
donez 7-8 plante de suprafata Limnobium laevigatum. pentru ele trebuie sa veniti in colentina, doamna ghica
sigur nu e Limnobium laevigatum ??
pestisorii au un nou stapan. se poate inchide
anunt de actualitate. se mai adauga si 3 xifo rosii cu cozile negre
donez 6 molly negri adulti
donez un pachet de plante. in mare parte vallisneria americana si egeria densa, dar mai sint si altele. sunt cam 40-50 de fire. daca are cineva un melc assasin si vrea sa-l dea la schimb,... bine, daca nu... plantele se doneaza
eurofighter sa se bucure de ele. se poate inchide
donez 20-30 vallisneria americana. colentina. doamna ghica
inca nu s-a dat. si se mai adauga inca o femela molly si un pui de betta cam de 2 cm , care face casa buna cu viviparii deocamdata
donez o femela molly lira matura gestanta
un sanatos, voios, voinic Tetraodon fluviatilis de ,aproximaiv 4 centimetri trebuie sa plece din bazinul meu pentru ca a inceput sa atace puii de guppy proaspat fabricati. poate ajunge la cine promite sa aiba grija de el in schimbul unor pesti mici , in genul neoni sau rasbora
salut. sunt mihai din bucuresti, colentina si va impartasesc acelasi pasiune. imi place sa am in casa coltul meu viu. am un plantat de 60 de litri cu 16 pestisori. nu-mi sariti in cap ca sunt multi, stiu, dar ... sunt ai mei si-i iubesc pe toti. sunt pesti mici care nici nu vor creste prea mari :guppy, neoni, molly,zebre, un kuhli si un balon. revin saptamana asta si cu poze sa va dati cu parerea
In cadrul ariei VANZARI va rugam sa respectati regulamentul acestei sectiuni: REGULI de respectat in aria VANZARI
Una dintre acestea precizeaza ca: "Anunturile de vanzare ale userilor care nu si-au indeplinit obligatia de a se prezenta la rubrica "Despre noi" vor fi sterse"

Multumim de intelegere!

ADMINISTRATIA

s-au dat . se poate inchide
dupa putina curatenie si rearanjare, au rezultat plante in plus. in mare parte vallisneria americana si egeria densa . bucuresti, colentina . pm

Forum Index » Profile for mihaidrum » Messages posted by mihaidrum
Go to: