stefanp wrote:Am avut si eu un bazin de vreo 124 litri brut (aproape 100 net), din sticla de 6 mm (deci si lipitura mai putin lata), ce a stat vreo 5 ani pe uscat, dupa care l-am folosit fara probleme.
Oricum, ca sa fii sigur, pune-l intr-un loc unde nu ar fi o problema daca va curge, umple-l cu apa si lasa-l cateva zile "sub observatie".
Daca e totul in regula, incepe setupul
Pai e pus in functiune de o luna. Daca nu a cedat pana acuma nu cred ca mai cedeaza, sau....
A stat in casa, cu accesoriile in el si capacul deasupra. Si ma gandeam ca sticla fiing de 8mm suprafata de lipire este destul de mare, mai ales pentru un acvariu de 96l. Asa ca nu imi mai fac probleme. Mai tarziu pun si niste poze cu guppy. Apropo discusul de la avatar a fost al meu dar a trebuit sa il donez (3 discusi defapt) cand m-am mutat.
Salut, ma numesc Florentin si tocmai mi-am reamenajat vechiul acvariu pe care il am din 2007. Nu este foarte mare are 96l si ca dimensiuni 80x40x30, grosime sticla 8mm. Din Septembrie 2010 nu a mai functionat pentru ca m-am mutat si a trebuit sa il pun pe pauza. Acum l-am reinviat dar apar mici probleme. Garniturile la pompa fluval 205 s-au uscat - am cumparat altele noi nici o problem. Problema cea mare ar fi ca la lipituri intre sticla si snurul de silicon negru, din loc in loc au aparut niste snurulete sau nu stiu cum sa le zic niste fisuri de cloare alba. Sa imi fac probleme ca cedeaza?