Message |
|
cumpar acvariu mare astept oferte minim 160L
|
 |
|
schimb cu filtru hang-on(cascada) cu debit cat mai mic !!!
|
 |
|
ms si eu !!!
|
 |
|
multam bila deja incepe sa isi revina cred eu 
|
 |
|
O sa va sun maine si stabilim pe seara !!! cand ma intorc de la munk !!! am drum prin militari dr taberei.ms mult
|
 |
|
atunci imi poti da si mie cativa cati crezi u eu trec mereu prin militari dr taberei !!!
|
 |
|
am 8 neoni 4 cory 4 guppy si am un acvariu 120x40x40 pe care vreau sa il fac cu cateva ciclide sajica sunt ciclide americane?
|
 |
|
salut imi poti da si mie 4-5 asta dak crezi ca ar fii ok sa ii tin intr-un acvariu 60 L pana termin unu mare !!!in jur de 1 luna cred ca e gata
|
 |
|
la anubias am si eu problema asta dar nu asa de grava poate gasesti o solutie !!!
|
 |
|
asa au si ai mei cativa la gura cate o galma cred ca o sa ii fac si eu mancare pt broscuta unui coleg unu are coloana stramba au inceput sa imi devina apatici neoni !!!
|
 |
|
Superb acvariu !!!
|
 |
|
sus
by koala: Dragule, aici nu merge treaba asta cu "Up"... te rog sa te abtii, data viitoare. Merci!
|
 |
|
Este superb dar din pacate eu nu sufar genul asta de pesti.Oricum felicitari pt acvariu eu as fi pus niste ciclide. mie imi sunt apatici scalari si discusi !!!
|
 |
|
Donez pietre rau diverse marimi sau daca imi poate da cineva ceva guppy sau plante sunt binevenite !!!
|
 |
|
e un fel de arca lu noe acolo are omu din toate cate o pereche!!!
|
 |
|
ms mult pt planta !!!
|
 |
|
Foarte frumos imi place  bafta in continuare
|
 |
|
Nu vrei sa til dau pe al meu la schimb
|
 |
|
carasi inca nu mananca plante pomacea as vrea sa dau 2 din ei ca aia imi cam halesc plantele
|
 |
|
Vroiam sa imi fac si eu prezenta cu parerea de rau.
Sunt Grigore am 26 de ani si vroiam sa va prezint si eu micul meu acvariu.
acvariu eheim mp 54,filtru hailea bt 400,incalzitor,eheim,etc
pesti am asa 5 carasei,8 neoni,3 guppy,2 gurami si 4 cory plus vreo 4 melci pomaceea
|
 |
|