[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Lawnew
Forum Index » Profile for Lawnew » Messages posted by Lawnew
alinutz80 wrote:Procedeaza cum au zis colegii mai sus pentru inceput.

Substrat, pune ceva natural....pt inceput iti recomand nisip cuart inert Dupla, Dennerle etc. Plus, ai nevoie de multe plante naturale easy.

Pe langa lemnul care il mai mai pune inca 1 si incearca cu lemnele sa maschezi echipamentele.....dar musai sa pui plante easy.

Lumina sa mearga la inceput 6-7 ore pe zi, cu pauza la amiaza. Ai nevoie de o priza programabila.

Si la filtrare ar trebui o mica imbunatatire...inca 1 filtru intern de colt, probabil....sau renunti la ce ai si pui un filtru extern adecvat, de la Eheim.

Sunt multe de spus/povestit.....dar pe parcurs o sa te ajutam cu raspunsuri si clarificari.

Priza programabila am luat
Plantele sunt naturale, nu sunt indeajuns?, nu stiu ce înseamn? plante easy.
Substratul e format din substrat plante maro, apoi quart alb, si am adaugat putin nisip albastru in substratul de sus. Sa il scot pe cel albastru? ( cum pot sa le separ pe cele maro, albe albastru?
Deocamdata merg pe schimbat apa la 2 zile... sper asta sa fie.

Nu am nimic artifical, in afara de corabie, plantele lemn, piatra sunt naturale.

Mai am 3 , astia or fi mai rezistenti decat tetra
Ms...am sarit peste pasul de asteptare 3 s?pt?mâni, am cumparat bacteriile (2 solutii speciale), pt a nu a?tepta. (Cel putin asa au zis de la magazin...
Din pacate din link nu am aflat de ce au murit doar o parte din ei
Salutare,

Sunt nou in domeniu, si dorind sa fac o bucurie copiilor am achizitionat un acvariu nou de 54 l din hornbach si 10 pesti (2 neoni, 4 tetra, sanitar si 2 nu stiu exact cum se numesc).

Dupa 4 zile au inceput sa moara pestii , neonii si apoi toti tetra, momentan mai am decat 3.

Ceva sigur nu fac, sau nu am facut bine insa nu-mi dau seama (am urmat instruc?iunile celui din magazin intocmai), astfel ca orice sfat e bine primit.

Mersi

Forum Index » Profile for Lawnew » Messages posted by Lawnew
Go to: