| Message |
|
|
|
in principiu poti schimba neoanele...doar sa te asiguri ca gasesti la lungime....
|
 |
|
|
|
cel mai bine este sa il achizitionezi pe bucati...depinde ce vrei...
|
 |
|
|
|
salutare!!! poti incepe cu un substrat fertil de la JBL si un Jbl manado pentru plante...si daca esti incepator iti recomand plante easy....
|
 |
|
|
salut...se vede ca sunteti dornici de un acvariu frumos (toti vrem  )..... sfatul meu sa scoti de acolo ulciorul ala si castelul ala sau ce este si sa facem un habitat cat mai natural micutilor... sa fugi pana la cel mai apropiat petshop sau sa pandesti pe forum la donatii niste plante easy pentru inceput si cu cateva tufe se poate realiza ceva frumos....succes
|
 |
|
|
|
schimb 3 ancistrusi masculi adulti cu pesti de talie mai mica...
|
 |
|
|
|
bine experimentatule...copii niste articole si apoi le pui intr-un topic si te crezi ``avansat``...
|
 |
|
|
|
copilas uita-te dumitale putin mai sus si ai sa vezi ca sa scris ceva de brend....ai dormit la amiaza??? poate de asta esti tulburat
|
 |
|
|
|
dar ce asa mare injuratura a fost????
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
pentru clasificarea bolilor poate trece maestrul KOALA sau PORCU` pe aici ....si te ajuta ei. Multumim....eu nu am avut boli in acvariu de 4 ani de cand il am nu te pot ajuta cu asta
|
 |
|
|
|
eu cred ca un acvariu de 80 litri facut din sticla de 6 mm 500 roni si iti da doar capacul fara neoane fara nimic, macar minimul eu zic ca e imens pretul...sa fim seriosi....sa il faci tu te ajunge maxim 100 lei si mai dai cam 150 pentru minimul necesar si iesi cu 250 cu accesorii nu 500 chel...
|
 |
|
|
|
blue moscow sunt superbi...dar pacat ca in suceava nu sunt asa multi acvaristi (respect acvaristii din bucuresti...sunt multi si uniti din cate am vazut) si nici niste petshopuri calumea....la zoomania pesti bolnavi si plante ``muci`` si accesorii la preturi imense....
|
 |
|
|
|
eu nu am guppy....asi vrea sa achizitionez...am barbus tetrazona...ancistrusi....zebre roz
|
 |
|
|
Greu gasesti....mai ales imprejurul sucevei sau in suceava  ...am vazut aici pe forum ca are cineva dar parca e din bucuresti da un search...tu ai guppy???? bafta si ape limpezi
|
 |
|
|
|
aham.....imi aduc aminte da da da.........
|
 |
|
|
|
Salut. Eu sunt tot din suceava si vreau sa stiu de unde ai luat sticla si cat te-a ajuns. Eu am cautat tot orasul si nu am gasit
|
 |
|
|
|
Da...da...da...NIste pesti extraordinar de frumosi
|
 |
|
|
atunci vreo 30 de neoni  )
|
 |
|
|
Felicitari pentru acvaru...este foarte frumos si aerisit...acolo ar duce ``viata lui puiu`` niste creveti
|
 |
|
|
|
nu ma grabesc deloc...am in cap de vreo 5-6 luni proiectul, l-am gandit si sper sa iasa ceva frumos....si desigur vor fi si poze.... ape limpezi
|
 |
|
|