[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: alexiumihai
Forum Index » Profile for alexiumihai » Messages posted by alexiumihai
M-am uitat azi la screen, dupa 4 zile de functionare cam asa arata, mai trebuie lasat:

image

image

Vad ca s-a bronzat uniform pe ambele fete, deci lumina este imprastiata bine.
Incarcare biologica multa nu am, 6 pesti, 4 anemone, un buble coral, astia sunt mancatorii de creveti si artemie, fulgi si granule.
Sambata parametrii (NO3, PO4) erau transparenti. Am mai inchis un pic robinetul la reactor-ul de biopeleti.

I-am dat drumul mai mult pentru algele care au inceput a se forma in bazin, inca nu sunt deranjante, dar mai bine sa previi.

Un mic tip: la start, daca aveti ceva alge verzi prin bazin sa frecati screen-ul cu ele, dupa care il spalati si il puneti la treaba.

Sa vedem ce poate sa faca in continuare.
Repede s-a dus si a masurat cand a auzit de 80 inaltime
Numai bine, ii face si lu Lucian spume cum trebuie, poate sa dea si el mai mult de mancare, la amaratii aia de pesti, zilele trecute m-a sunat ca s-a apucat de facut CPR (Cardiopulmonary resuscitation) la Tomita (Acreichthys tomentosus) ca pe saracu l-a tinut nemancat o saptamana, chipurile se apuca de mancat anemone
@koala - crezi ca zice nu, de cand mi l-am facut pe al meu se tot co*este ca face skimmer, i-am dat si injector, fitinguri.
iti raspund eu - plexiglass de 10mm taiat la CNC,
Salutare,

Am si eu lumina rosie
Pt ca a-ti redeschis discutia cu ATS, m-am gandit sa ii mai dau o sansa, asa ca sambata m-am apucat de mestereala, taiat komatex, lipit leduri.
Pt ca imi place sa fac treaba cu ce am prin casa, aveam niste banda led de la un proiect abandonat, asa ca m-am hotarat sa o folosesc pe aia, 1M rosu, 2,5M RGB (din care am folosit decat rosu, si la 2 dintre benzi albastru), ledurile sunt 5050, acum ca nu e spectrul care trebuie, asta e alta mancare de peste, facem experimente, vedem ce se intampla, creste sau nu creste.
Dimensiuni:
- screen - 25 x 14 cm
- led - 14 x 20 cm (placa de comatex) - am folosit pe fiecare parte cate 12 benzi x 3 module de cate 3 leduri.
- cutie 44(L) x 14(l) x 20(h) cm - se putea si mai mica dar am vrut asa sa stea pe marginile acvariului.

O pompa chinezeasca de 1400L/h, are robinet - face un zgomot mai mare decat Jebao la 12000, vedem cum o schimbam.

Si acum ceva poze:

image

image

image

image

Astazi m-am uitat la screen si a inceput sa se faca maro. Asteptam sa se faca verde.

Multumesc pt interesul acordat.

O seara placuta.
Idea e sa fie pompa capabila sa iti ridice apa inapoi in acvariu.

PS - in loc de mufa aia alba puteai lua mufe pvc, complet plastic. Stiu ca este de apa dulce, dar nu aveai fier in sistem.
Salutare

Daca vreti in weekend si nu aveti treaba ne vedem la un pahar ( de vorba si de altceva), eventual vedem si bazinele.
Salutare
Si bine ai venit.
Pai sa ne spui si noua cand dai cep la dop, sa ne luam sofer.
Noi am facut-o si pentru a avea pile la admini, sa nu luam ban.
La unii se lasa cu sange cand fac sump-uri
Salutare,

Ma bag si eu cu 20 nassarius si Tectus fenestratum Algea Snail 10 Set, si http://www.extremecorals.de/en/corals-best/cb-decoration/corals-best-coral-glue-114-g-epoxy-black/a-528/
Salut,

Vad ca esti din Targoviste, eu tot de acolo sunt, daca vrei cand mai vin pe acolo ( o dat la 2 sapt) iti aduc ceva moliciuni.
Asta cu palinca-i DIY - cea mai tare replica
Salutare,

Un update, cu o reamenajare de peisaj.

image

image

Multumesc.
Pentru o mai mare diversitate de culoare, problema in cauza se rezolva cu colegul BOK.

Se poate inchide.
Multumesc.
Se poate inchide.

Multumesc.
Salutare,

De vandut nu vreau sa o vand.

Este la fel cu alea de le ai in bazinul mic.
Skimmer Bubble Magus 3.5 Cone - folosit 1 an.

http://www.bubble-magus.com/en/productShow.asp?id=971

Pret: 250 Ron

Forum Index » Profile for alexiumihai » Messages posted by alexiumihai
Go to: