| Message |
|
|
|
Cumpar acvariu 200-300 L , cu sump si bean animal!
Astept oferte!
|
 |
|
|
|
Cumpar acvariu 200-300 L , cu sump si bean animal!
Astept oferte!
|
 |
|
|
|
Am si eu o nelamurire!!
Daca dozez buffer KENT nano reefer A+B in timp ce am si un saculet cu carbune activ, acesta ii va anula efectul solutiei?
|
 |
|
|
Larva450 wrote:Sa sti ca asta e tot ce mi-am pus in plan,o pereche de clown,acvariu am,mai trebuie skimmer,filtru extern,incalzitor am si sistem de racire parca,e bine?cer scuze lui Talanelu ca ma bag peste topicul lui  daca vrei sa imi dai sfaturi cu ce imi trebuie pe PM,daca nu te deranjez... dan_florin
Este suficient pt o pereche de clowni!
Skimmer nu este neaparat nevoie la cati litrii de apa o sa ai tu acolo!
Fitru extern nu iti trebuie! Ai nevoie de unul Hang On plin cu matrix!
|
 |
|
|
|
Talanelu nu ai zis cati litrii o sa aibe acvariul tau ca cineva sa iti poate spune cheltuielile!
Eu la acvariul meu de 56 litrii , in care am o pereche de clowni, un pepermint, si corali nu am nevoie de sump sau skimmer! Acvariul merge foarte bine si nu am cheltuieli lunare! Doar sarea pt schimburile de apa si mancarea!
Nu o sa iti poata spune nimeni ce cheltuieli lunare o sa ai! Eu nu dozez nimic si am corali frumosi! Daca vrei corali duri e cu totul altceva!
Spune proiectul pe care il vrei , cati litrii o sa aibe acvariul si ce vei tine in el si atunci o sa ti se spuna cam cat te va ajunge cu aproximatie pe luna!
|
 |
|
|
|
Ce cheltuieli lunare sa fie? Mancare la pesti care nu este o avere plus curentul! Curentul este in functie de ce echipamente ai...nu iti poate spune nimeni acum cat curent vei consuma tu peste 2-3 ani cand iti vei face un acvariu marin!
|
 |
|
|
|
Mai dureaza ceva....mai sigur anul viitor!
|
 |
|
|
In curand o sa fie si sump, si acvariu mare, si de toate!
Rabdare sa am
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Seamana dar parca nu este.....
Ba da am vazut pe google,ea este!
|
 |
|
|
Imi creste ceva pe o piatra....cred ca este o macroalga! Oricum arata foarte bine
Stie cineva ce este? O am de cand am luat piatra dar erau doar vreo doua frunzulite, acum de doua saptamani a inceput sa se dezvolte foarte bine.

|
 |
|
|
|
Am osmozor...nici nu as avea cum sa tin altfel acvariu marin!
|
 |
|
|
|
Spre surprinderea mea DA!!!
Nu ma asteptam sa aibe foarte mare efect dar de la 30.2 grade acuma imi mentine intre 26 si 26.7
Ieri noaptea pe la 2 scazuse si la 25.9 grade!
|
 |
|
|
|
Da...neaparat
Luni fac comanda!
|
 |
|
|
|
Mie imi pare foarte silentios!
Nici nu realizez ziua cand merge, iar noaptea nu dorm in camera aia! Deci pentru mine e foarte silentios
|
 |
|
|
|
Gata a ajuns!
Ca prima impresie:
1- foarte foarte silentios
2- ventilatoarele mi se par prea mici (zice ca scade temperatura apei cu 2-4 grade la un acvariu de 60-100 litrii apa) , eu in acvariu meu am cam 40 de litrii de apa si tare sunt curios daca imi scade 4 grade...nu prea cred!
3- plasticul carcasei calitativ
|
 |
|
|
|
Gata a ajuns!
Ca prima impresie:
1- foarte foarte silentios
2- ventilatoarele mi se par prea mici (zice ca scade temperatura apei cu 2-4 grade la un acvariu de 60-100 litrii apa) , eu in acvariu meu am cam 40 de litrii de apa si tare sunt curios daca imi scade 4 grade...nu prea cred!
3- plasticul carcasei calitativ
|
 |
|
|
|
Eu am comandat si astept de 2 zile sa ajunga!
Cel pe care il ai tu cu cat a coborat temperatura apei?
|
 |
|
|
nu am sump
|
 |
|
|
|
Am inteles!
Sper sa ajunga repede ventilatoarele!!!