[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Da, am improvizat si eu o data si a iesit cam.. hm.
E adevarat, cu tabla de inox, care e mult mai dura.

La electronica nu ma bag, ca sunt pilaf.
Referitor la indoirea placii de aluminiu, vezi daca ai un atelier de confectii metalice sau poate un service auto in preajma, sa o poti indoi la abkant.
Daca pui si controller e exact ce trebuie
Atunci e bine
Pe la robinet. Fa un pic de spuma cu apa si sampon si pune spuma acolo. Daca vezi ca se umfla bulbucii, e naspa.
Carcoteli.

Ceva nu-mi place la reactorul Bitanesc.
Stuturile sunt din alama, iar robinetul acela metalic e pentru pompa de aer si din cate am probat eu pana acum, scapa gaz.
Eu am cautat de am innebunit stuturi din plastic si borcan cu aerisitor, sa aiba filet interior de 1/8, sau cat naiba e ala.
Apoi am folosit o jucarie din asta: https://www.nevertebrate.ro/fitting-rapid-inox-pentru-furtun-co2-2-buc-10608

Ti l-as trimite pe al meu, dar daca nu ma insel furtunurile alea sunt de 25/34mm si reactorul meu e facut pentru 16/22mm
Ce lampa si-a luat boierul?
dan.pavelescu wrote:Bazinul este momentan rezervat.

Bazinul s-a dat.
Te mai rog o data sa incetezi cu mesajele astea consecutive
Pe mine ma streseaza sotia de 27 de ani si nu are nici o apasare.
Asa ca nu te sfii si cere ajutor ori de cate ori ai nevoie
Sa-ti creasca mare
Cu un ph buffer, se gasesc solutii de la mai multi producatori.

edit: ca asta de exemplu
https://www.hornbach.ro/shop/Solutie-acvariu-JBL-pH-Plus-Aquakal-100-ml/7225688/produs.html
Zee wrote:
1. Substratul ce l-am pus, a fost punga de 2kg, nu stiu cum se vede in poza, dar e foarte putin. Chiar trebuie sa il scot tot? Nu pot pune altceva peste si sa il acopar?
2. Am vazut la pozele dvs (foarte frumoase acvariile si decoratiunile) niste lemne care au plante verzi pe ele. Asa sunt de cumparat, asa cresc? Ca banuiesc ca sunt naturale si nu inteleg…

1. pietrisul colorat nu e foarte indicat. In timp, pigmentul de colorare se poate dizolva in apa si s-ar putea sa nu le faca bine pestilor. Si oricum, nu arata natural deloc.
2. sunt anumite plante (anubias, in multe variante, hygrophila pinnatifida, etc) si muschi (moss, in multe variante) ce pot fi (si e recomandat) sa fie legate de lemne. O bucatica de moss legata cu ata de papiota pe lemn, in 2 luni acopera o suprafata foarte mare (mai trebuie taiat si legat in alta parte, ca sa se propage mai repede). Daca planuiesti sa cumperi un lemn, iti recomand sa cauti red moor wood, e printre cele mai aspectuoase.

Negrul pune culorile in evidenta.
Frosty da impersia de profunzime.
Verde/albastru/poze - sunt ok si astea, daca revenim in 1980
Eu nu recomand nimic, dar poti sa iei frosty
Daca apa e oxigenata, pot trai cateva saptamani.
Sau poate ca testele alea nu sunt asa precise cum crezi tu
Judecand dupa titlul din susul pozelor, in prima e apa de la retea si in a doua apa din bazin.
Cred ca le gaseai si la aquasabi.com si ajungeau in cateva zile
Sa-ti iei o plasa din aia speciala pentru sorburi, ca arata oribil buretele ala, strica tot

https://www.nevertebrate.ro/protectie-aqua-rebell-filter-guard-pentru-skimmer-din-sticla-33999

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: