Am o "problema" cu polipii de Zoanthids. Nu se mai deshide complet.Nu am mai facut teste pentru ca nu am mai cumparat. Sa fie apa lumina?Din cate observ doar polii de Zoanthids au probleme, restul coralilor merg perfect.
Inainte
Impreuna cu ledurile am achizitionat si niste lupe care modifica unghiul luminii ledurilor din 120 in 60. Imi sunt nefolositoare. Daca este cineva interesat PM me. Am 9 bucati
Multumesc de ajutor! Cam asa arata.
Sper ca saptamana asta sa schimb si substratul. Ce parere aveti de ce am gasit"Asa ca, la urmatorul acvariu, voi folosi un substrat de 2-4cm grosime format din 50% calcialith si 50% aragonit granulatie 2-3mm
Momentan mai am doar 3 ledui functionale + cele doua neoane...
Asa este adrian este putin cam agresiv efectul de shimmering pe leduri.Paote ca ma deranjeaza acuma mai mult pt ca toata ziua am stat cu ochii in niste leduri
Pff nu am facut nimic cu ledurile astea atunci..... Ma oboseste foarte tare si ma dor ochii de la "minunatul" efect. Am oprit tot pompa de valuri filtru skimmer iar acvariul a devenit incredibil de frumos
Cum scap de acest fenomen neplacut? In film nu sunt lupele puse, chiar daca le pun lafel se vede. Am dat pompa de valuri mai jos ca sa nu mai agite asa de rau apa sus dar inutil...
Vreau sa ma putin putina lumina la acvariu(momentan am doar cele doua neoane).Am comandat 5 ledui royal blue si 4 white+ lupe de 60", cred ca voi monta pentru inceput doar 4 albastre si 2 albe
Maine ma voi duce si voi cumpara radiatorul ventilatoarele si dimmerul.