| Message |
|
|
Mersi colegu'
Mananca alge linistiti, o sa se faca mari
|
 |
|
|
|
Salut,
Am revenit la "microb" si pentru ca nu m-a parasit pentru prea multa vreme inca mai am echipamentele dar lipsesc locatarii. Asadar caut sa cumpar urmatoarele specii:
Pesti:
-Guppy blue moscow
-Guppy black moscow
-Guppy full red
-Guppy albino
-Guppy leopard
-Molly lyra negru
-Molly negru
-Xipho rosu cu ochii rosii
-Xipho rosu cu ochii negri
-Platy mickey mouse
-Platy verzi
-Microrasbora galaxy
Creveti:
-RCS
-Sakura
-Yellow
-Green
-Orange
Sunt din Bucuresti, dar pot primi si din tara fara probleme colete prin curierat rapid.
Pentru contact nu ezitati sa folositi mesageria privata, am sa va rog sa mentionati si pretul/preturile pentru ceea ce aveti si vreti sa imi oferiti spre vanzare.
Multumesc anticipat,
M.
|
 |
|
|
|
Salut!
Pun la vanzare pentru un amic filtrul din titlul topicului - Eheim profesionnel 2222.
In trecut am avut modelul, ma declar multumit, in caz ca ajuta pe cineva . Din pacate eu am renuntat la bazinul care avea nevoie de extern si la momentul acela l-am si vandut.
Pretul este de 350 ron, usor negociabil, filtrul fiind ca nou.
Caracteristici:
- debit: 500 litri / h
- inaltimea maxima 1.3 m
- consum de energie: 8W / h
- volum bazin: 2.3 litri
- dimensiuni L x l x h: 290x178x178 mm
Pentru alte detalii sau pentru a va manifesta dorinta de cumparare, ma puteti contacta la nr 0727110530 sau prin PM.
Daca doriti poze, lasati prin pm adresa de mail si se rezolva.
Pentru transport in afara Bucurestiului, se poate folosi o firma de curierat la alegerea voastra.
|
 |
|
|
Salut!
Pun la vanzare pentru un amic filtrul din titlul topicului - Eheim profesionnel 2222.
In trecut am avut modelul, ma declar multumit, in caz ca ajuta pe cineva  Din pacate eu am renuntat la bazinul care avea nevoie de extern si la momentul acela l-am si vandut.
Pretul este de 450 ron, usor negociabil, filtrul fiind ca nou.
Caracteristici:
- debit: 500 litri / h
- inaltimea maxima 1.3 m
- consum de energie: 8W / h
- volum bazin: 2.3 litri
- dimensiuni L x l x h: 290x178x178 mm
Pentru alte detalii sau pentru a va manifesta dorinta de cumparare, ma puteti contacta la nr 0727110530 sau prin PM.
Daca doriti poze, lasati prin pm adresa de mail si se rezolva.
Pentru transport in afara Bucurestiului, se poate folosi o firma de curierat la alegerea voastra.
|
 |
|
|
|
Acvariu eheim de 54l cu capacul original ( fara instalatie electrica ) = 80 ron (sticla + cap)
Se poate vedea / ridica din sect 4 , Bucuresti.
Contact PM / 0727110530
Sticla este in stare buna.
|
 |
|
|
|
Acvariu eheim de 54l cu capacul original ( fara instalatie electrica ) = 80 ron (sticla + cap)
Se poate vedea / ridica din sect 4 , Bucuresti.
Contact PM / 0727110530
Sticla este in stare buna.
|
 |
|
|
|
Salut!
Se pune la vanzare un acvariu eheim de 54l cu capacul original ( fara instalatie electrica ) , filtru intern eheim aquaball 60 si incalzitor de 50w + substrat si alte elemente de decor.
Se da cu neon , doar sa se ocupe viitorul proprietar sa ii faca instalatie.
Pretul pt bazin este de 150 ron usor negociabil.
Ridicarea se face din sector 4, berceni.
|
 |
|
|
|
Salut! Pun la vanzare urmatoarele:
1.Acvariu 70x40x45 , home made, din sticla de 8 cu neoane incastrate in sticla ( partea de sus are o zona in care se afla neoanele dupa cum veti putea vedea in poze ) colantat in concordanta cu mobila pe care o aveam cand l-am facut + neoane de rezerva + filtru intern + substrat si alte decoruri = 200 ron negociabil.
Mentiune: instalatia electrica face figuri, se poate repara in 15 minute daca vreti sa va bateti capul cu ea. Deasemenea, daca nu va plac neoanele care sunt deja pe el, se ofera alte doua neoane bonus pt inlocuirea lor.
Acvariul este un foarte bun display, eu l-am folosit o buna perioada de timp la cresterea plantelor.
2.Acvariu 80x40x40 din sticla de 8 ce prezinta zgarieturi vizibile si nu poate fi folosit ca bazin de display ( datorita micilor neajunsuri estetice pe sticla din fata) + filtru intern + substrat si alte mici maruntisuri = 100 ron
Prezinta acele zgarieturi inestetice dar este foarte bun ca acvariu de carantina, crescut puiet sau plante ( daca aveti lampa sau faceti o instalatie ).
Separat , acvariile fara echipamente decoruri au urmatoarele preturi:
1. Acvariu 70x40x45(126l brut) , home made, din sticla de 8 cu neoane incastrate in sticla - 150 ron
2.Acvariu 80x40x40(126l brut) din sticla de 8 ce prezinta zgarieturi vizibile si nu poate fi folosit ca bazin de display - 75 ron
Cele doua bazine , atat complete cat si separate, se pot oferi la schimb cu terarii sau diversi serpi / tarantule / gecko ( crested de preferat ).
|
 |
|
|
|
Salut,
Se pune la vanzare un acvariu eheim de 54l (60x30x30) impreuna cu : filtru eheim aquaball 60 , substrat format din pietris 1-2mm , minciog, burete magnetic pt curatarea geamului , fertilizanti + easycarbo si alte maruntisuri.
Pretul de vanzare al bazinului este de 200 ron negociabil, sticla este in stare foarte buna ( nu are ciobituri, ciupituri, zgarieturi).
Accept schimburi cu telefon cu Android in cazul in care cineva este interesat de aceasta varianta sau cu terarii / vietuitoare din teraristica (serpi, gecko, tarantule, etc)
Se ridica din sector 4, Bucuresti.
Pt poze lasati adresa de mail in mesajul privat si va trimit.
Weekend placut,
Marius
|
 |
|
|
|
Salut,
Pun la vanzare urmatoarele pachete mari:
1.Acvariu Eheim 64l cu fundul dublat ( cel original s-a crapat dupa ceva timp din cauza locului unde a fost pozitionat ) si rama pt baza , cu capac si instalatie electrica cu 1 neon ( originala) , filtru intern eheim aquaball 60 , minciog si substrat la PRET de 150 ron.
2.Acvariu Eheim 54l , cu capac si instalatie electrica cu 1 neon ( originala) , filtru intern eheim aquaball 60 , minciog si substrat la PRET de 180 ron.
3.Acvariu Eheim 64l , cu capac fara instalatie electrica , filtru intern eheim aquaball 60 , minciog si substrat la PRET de 150 ron.
Separat:
1. Acvariu Eheim 64l cu fundul dublat ( cel original s-a crapat dupa ceva timp din cauza locului unde a fost pozitionat ) si rama pt baza , cu capac si instalatie electrica cu 1 neon ( originala) = 120 ron
2. Acvariu Eheim 54l , cu capac si instalatie electrica cu 1 neon ( originala) = 135 ron
3. Acvariu Eheim 64l , cu capac fara instalatie electrica = 110 ron
Alte echipamente:
Filtre:
-Eheim aquaball 130: 90 ron
-Eheim aquaball 60 : 50 ron
-Sunsun 611b : 25ron
-Aquael UV 500: 50 ron
-Hailea BT700 : 50 ron
Incalzitoare de 150 si 200w : 20 ron
Maruntisuri de 50 ron(se ridica din sector 4, Bucuresti)
-neoane de rezerva
-substrat ( pietris 1-2mm/nisip alb , 25 kg)
-hrana pt pesti
-mincioage
NOTA:
*Acvariile se ridica din sector 4, Bucuresti sau pot fi trimise prin curierat rapid. Nu ofer transport pentru ele.
|
 |
|
|
|
Filtre:
-Aquael UV 500: 50 ron
-Resun mini :20 ron
Maruntisuri de 50 ron(se ridica din sector 4, Bucuresti)
-neoane de rezerva
-substrat ( pietris 1-2mm/nisip alb , 25 kg)
-hrana pt pesti
-mincioage
|
 |
|
|
|
Salutare!
Se pun la vanzare urmatoarele:
Filtre:
-Aquael UNI FILTER 500 cu UV : 50 ron
Maruntisuri de 50 ron:
-neoane de rezerva
-substrat ( pietris 1-2mm , 25 kg / nisip alb fin pt ciclide 20kg )
-hrana pt pesti
-mincioage
Contact: PM pt intrebari sau 0727110530 daca sunteti hotarati pt ceva anume.
|
 |
|
|
|
Salutare!
Se pun la vanzare urmatoarele:
Filtre:
-Hailea BT400 :20 ron
Maruntisuri de 50 ron:
-neoane de rezerva
-substrat ( pietris 1-2mm , 25 kg)
-hrana pt pesti
-mincioage
Contact: PM pt intrebari sau 0727110530 daca sunteti hotarati pt ceva anume
|
 |
|
|
Acvariu eheim aquapro 80 (126l) in stare foarte buna din pct de vedere estetic ( nu are zgarieturi) + capacul original la care s-a adaugat un neon = 150 ron
Daca doriti si :
-4 neoane de rezerva
-substrat ( pietris 1-2mm , 25 kg)
-filtru intern eheim
-pompa aer
-hrana pt pesti
-decoruri
-mincioage si diverse maruntisuri
Pretul este de 250 ron pt un pachet la care doar adaugati apa si pesti
Filtre:
-Sunsun 311b : 20ron
Acvariul se ridica din sector 4 , Bucuresti
|
 |
|
|
|
S-au dat
|
 |
|
|
|
Daca cine nu i-a rezervat azi pt ora 11 nu vine sa ii ia, sunt deschisi iar spre donatie. Doritorul are cam 8h sa vina la piata sudului la metrou sa-i ia, pt ca nu ii pot tine intr-o galeata cu o pompa de aer la nesfarsit, acum ca i-am scos din bazin.
Contact: 0727110530 - dat fiind ca este o urgenta pt ei sa ajunga undeva.
|
 |
|
|
|
Donez in weekendul asta:
1x mascul firefish
1x mascul kingsizei
~15 hemichromis lifalili
1x hoplo
1x ancistrus
Conditii:
-O descriere a bazinului in care vor locui, preferabil si poza
-Disponibilitatea ridicarii lor de la metrou piata sudului
-Ridicarea lor pana duminica seara.
|
 |
|
|
|
Se pun la vanzare urmatoarele fitlre:
-Extern home made cu debit 400l/h , spatiu pt medii filtrante ~2l si pompa care impinge 1.2-1.5m inaltime : 70 ron (ii lipseste unul din furtune, insa il puteti pune voi cu costuri minime si merge perfect)
|
 |
|
|
|
Salut!
Din cauza ca nu mai cresc plante, pun la donatie 2l de pipiplant , o jumatate de sticluta de fertilizant de la sera si un test permanent co2 de la jbl.
Pt contact folositi forumul - PM
Se ridica astazi sau cel tarziu maine , altfel le arunc - nu mai am de ce sa le tin.
|
 |
|
|
Salutare!
Pun la vanzare urmatoarele:
Filtre:
-Extern home made cu debit 400l/h , spatiu pt medii filtrante ~2l si pompa care impinge 1.2-1.5m inaltime : 70 ron (ii lipseste unul din furtune, insa il puteti pune voi cu costuri minime si il faceti functional la loc)
Incalzitoare(folosite sub 3 luni):
-100w pret 15 ron bucata
-150-200w pret 20 ron bucata
Atat filtre cat si incalzitoare am mai multe bucati, folosite la diverse setupuri pe care le-am avut in trecut.
Daca doriti un pachet mai mare , lasati un mesaj si discutam preturi.
|
 |
|
|