[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: brutusanf
Forum Index » Profile for brutusanf » Messages posted by brutusanf
Uite ca sa va dati si voi seama de ce zic : Sus in poze este femela sau asa cred eu , jos sunt cei doi masculi sau iar asa cred eu, cei doi de jos se bat si o mai alearga din cand in cand si pe cea sau cel de sus :
Pai mi se pare ciudat ca se bat intre ei, ca mai am unul la fel de mare ca astiasi il mai bate si pe ala.Este normal ca pesti din perechea aleasa, sa presupunem, sa se bata intre ei ? In groapa se pune vreo piatra, sau se lasa groapa libera ?
Am o piatra langa si unul din ei se ridica vertical si incepe sa o curete , de fapt se vede in poze in spate si respectiv dreapta.
Alta poza
Alta poza
Alte poze
Fratilor nu stiu ce naiba au astia ai mei dar nu stiam ca mi-am luat mineri, au inceput sa-mi faca gropi in nisip, am 2 gropi facute cam de o saptamana si cam incepe sa-i alerge pe astia prin acvariu, stau in aceste gropi cei 2 din imagine pe care o sa-i vedeti, i-au nisip in gura cum fac oscarii si il arunca afara din groapa. Eu din cate stiu ar fi un comportament de depunere sau pregatire dar problema mare este ca cei 2 care stau acolo sunt 2 masculi si o alearga pe femela, sau am gresit eu chiar atat de rau sexul lor. Spuneti-mi si mie ce se intampla ?
Anubias gigant sau pitic merge prins doar pe radacina fara substrat, arata foarte bine, eu am in acvariu .
Ma bucur sa aud ca sunt bine acum, bafta multa iti doresc !
Ne putem vedea de Thread-ul omului, nu va mai contrati ! Multumesc !
Da, daca are comportamentul spus mai sus se pare ca nu mai ai mult de asteptat .
De ce sa moara, pestele razista si o saptamana fara mancare , apa curata , dupa nastere o scoti afara si lasi doar pui pe care ii hranesti cu fulgi macinati foarte bine intre degete sau mancare fin speciala pentru puii de pesti .
Sa fie intr-un ceas bun, trebuie sa ai rabdare !
Din cate stiu eu da, este orificiul prin care ii scoate, trebuie sa fie foarte proeminent .
Eugen, daca ai 2 acvarii fa rost de 2 recipiente. Daca iei dintr-un bidon mare pentru un acvariu mic, trebuie sa completezi apa si iar va avea clor in bidonul mare, dozeaza bidoanele pe acvarii si pe schimbul de apa saptamanal.
Nu au crescut mult, cred ca in jur de 19 cm, perechea de ciocolatii au 11 si respectiv 13 cm, asa cred ca este pereche.Apropo, apropo femela de care iti spuneam de ea cu tratamentul si-a revenit perfect in urma tratamentului si acum este foarte bine, o mai alearga putin. Deocamdata astept sa vad ce se intampla, daca nu doritoriii sa se pregateasca ca scot perechea de ciocolatii la vanzare, desi fratilor arata superb de imi vine sa mai iau un acvariu
Deocamdata sunt pasnici sau nu sunt acomodati, sau uaru sunt prea mari . Eu am citit despre ei ca sunt in general pasnici , de unde i-am luat la fel, poate ai tai sunt mai rai, nu stiu , voi vedea, dar sincer chiar imi pare rau sa-i dau, daca gasesc doritori pt ei pana la urma am sa-i dau, desi repet inca o data nu vreau !
Aoleo nasule sa mor daca nu ma sperii cu pestii astia, am cumparat si eu doi si nu cred ca sunt pregatit pentru astfel de experienta, scoaterea pestilor din gura etc. Am 2 ancistrusi de 4-5 cm, crezi ca o sa-i pape ?
Pentru detalii pe privat sau mess yahoo .
Gresesti @banika, 24 ore fara nimic, inseamna ca ai facut nimic, iti spun din propria experienta ca nu se duca clorul doar in 24 ore . Ajutat daaaa!!! Si la urma urmei Eugen nu schimba apa zilnic, ci o data pe saptamana .
Eugen, tu deja ai spus 3 procese de declorinat. Poti folosi unul dintre ele dar lasa apa cel putin 48 ore cu unul din ele .
Sau mai sigur si mai rapid pe termen mai indelungat poti folosi o pompa cu carbune activ si pietrele de aer . Vei avea rezultate minunate si pestii vor trai mult si sanatosi . Daca vrei iti pot spune multe din experienta mea acumulata in scurt timp despre acvaristica pe privat sau pe mess yahoo .

Forum Index » Profile for brutusanf » Messages posted by brutusanf
Go to: