[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Mi-e pofta de ceva si tot inghit in sec..... Tare, tare fain!
Ce de-a mai tzuzle, mai Caline!
Frateeeeee!
Vad ca tre sa treaca anu' pana sa te misti
Deci, beton!
A mai testat cineva Red Sea Coral?
Eu vreau o sare ce sa imi dea valorile:
Ca-430, Mg-1380, Kh- 8.3 la 8.5
Daca crezi ca o sa folosesti Fauna Marin Color elements ai sa iti completezi carentele de:
Iod, crom, brom, fier, molibden, potasiu ...deci sa nu te mai gandesti ca vei avea nevoie de altele
Bun, bun, bun.... Bazinul e frumos.
Probabil când o sa tragi no3 si po4 mai jos o sa reusesti sa-l colorezi mult mai bine
Cosmin, faci un test pentru mine?
As vrea sa pui acum o lingurita cu vârf de bicarbonat Dr. Otker la fiecare 15l de apa osmoza in vasul t?u de expansiune. Sa m?sori Kh înainte, su dup? 4zile.
Este cea mai buna metoda sa vezi daca solutia ta de Kh nu e ceea ce trebuie sa fie.
Ce sare folosesti acum? ...se stie ca Red Sea are kh mare
Imi place bazinul.
ref turbo ... e ca in reclama aia: O sa avem un nepotel!
La multi ani, dragi toti!
Fain!
WP10 cred ca o sa fie numai buna. Din cate am vazut este cam 2/3 din wp25 la dimensiuni
Bine ca-i offline ... o sa aiba un soc fraguitor
Dragos draga, patria-ti va fi recunoscatoare. (a se citi ca stau la rand) )
Ideea este foarte buna insa, din punctul meu de vedere, este una destul de galagioasa.
Arunca un ochi aici: http://www.ebay.co.uk/itm/7-Count-Plastic-Canvas-by-Darice-size-10-5-x-13-5-New-/380688224425 , este un produs care te poate ajuta
elven wrote:Dragos ai starnit o revolta....toata lumea asteapta fotografii cu unul din cele mai tari acvarii marine si tu ne tot amani
parca esti politician !!! ne iei prin invaluire

Mai copchii, voi nu intelegeti un lucru: NU E DRAGOS VINOVAT !!!!
E laptop-ul, ca se tot uita la birou.
Propun sa fie casat in public pentru ca este amnezic !!!!!!!!!!!!!!
Target-ul meu pentru apa este asa:

Ca-430 - OK
Mg-1360 - depasita valoarea
Kh- 8.4 - OK
NO3 < 2 - OK (nedetectabil in testele folosite)
PO4 < 0.01 - OK (nedetectabil in testele folosite)
Sunt putin dezamagit.
Am facut un test de Mg si am ramas socat= 1500 in bazin
...asta fara sa adaug Mg niciodata. Apoi, am facut un test la apa de schimb la 1.025 si 25 grade mi-a iesit 1460.
Folosesc sare ATI Ocean Plus insa cand am achizitionat-o avea 1380 ... se pare ca este foarte-foarte important sa o omogenizezi de fiecare data cand o folosesti ....
Mai am vreo 2kg ...am sa imi comand alta si ii fac test iar daca iese bine am sa o amestec cu asta ...
Pe mine ma distreaza Hepatusul, e o racheta si jumate
...nu cred ...
Bazinul tau e foarte fain si da, Hepatusul e cat china fata de cat era cand l-am vazut prima oara
...sau se poate asa ceva, duntr-un tub de medicament cu furtun de osmoza (asta pana dupa revelion)

image
Bine ai venit.
E frumusel bazinul tau si imi pare foarte stabil.
Ce skimmer folosesti?

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: