[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
smilie

Sa-i dam termen pana sambata la ora 12.
Numaratoarea incepe acum: - Au mai ramas 28 de ore and counting
Cred ca este un orificiu a supapei de siguranta.
Din cate cred eu, nu este reglat corespunzator in sensul ca presiunea bruta este prea mare.
Incearca sa reglezi regulatorul la presiunea de iesire din butelie si abia apoi din reglajul fin
Mama .... destept e!
Foarte frumos lucreaza!
Sper ca in 2-3 saptamani sa prinda o culoare mai draguta. Deocamdata e culoarea cum se vede in poza ...insa tare cred ca trebuie sa fie mult-0mult mai rosu
Mai, ce ziteza aveti!
image
In 24 de ore nu mai zornaie nici Sun-Sun. Se depune pe ele o pojghita ce are rolul de lubrifiere. Cred ca este valabil in cazul tuturor pompelor
Pe tme sunt 98 de lei fara TVA = 121.55 aprox cu tva
eln 60-48P
Skimmerul este foarte frumos!
De unde ai luat sursele cu PWM (ca-mi trebuie si mie vreo 4)
Mie primul punct nu imi pare plauzibil. Nu cred ca pestii sa respire mai repede noapte ...doar nu fac sex ))
punctul 2 - e plauzibil
punctul 3 = iar nu e foarte plauzibil (si ziua tot pe acolo targe aer)
... punctul 4 (dormi langa bazin) ???
Cum puii mei sa fac sa vad cu ochii mei minunatia de lucrare .... nu termina astia autostrada, mamaliga lor?
Roni, mai ai bazinul?
Ca nu vad nici o poza cu el de o luna jumate
Hai va va intreb:
Ma intereseaza un skimmer SH pentru viitorul bazin de 300l brut care sa duca un stoc suficient de mare de SPS (20-30 colonii) + vietuitoare (3-4 pesti de talie medie/mare).
Ex: BM NAC7/ CUrve7/ C7/

Merci,
Seba
''Ciclarea'' in apa dulce are ca efect urmatoarea:
Cantitatea de amoniac prezenta in roci se elimina in mediu de apa dulce .... faci o spalatura la roci iar cand o pui in apa sarata se reia ciclarea insa de durata extrem de mica (din cate stiu nu mai sunt spike-uri de amoniac)
Din cate stiu, am tinut si eu piatra vie in apa dulce si am sarit peste etapa de alge multe si lungi si paroase
Nu degeaba-i spune Goden Ratio
Si-a tatuat un acvariu plin cu millepore si fara ciano.
Acvariu tatuat e de 110x60 ...cat bratul lui Levi

... LE: Glumim Levi, ce sa facem ...
Zici ca esti fata mare, asa te plangi... )
Golesti din display 1 cm sub muchie.
Cu un feon usuci margine sticlei, fixezi pieptenele sa vericifi daca se potriveste, pui silicon pe sticla, fixezi pieptenele cu niste banda adeziva si dai cu feonul .... in 10-20 minute poti sa dai drumul la apa
(asta asa ca ai doua maini stangi - dupa cum te lauzi, dar tot e bine ca-s tatuate fain)

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: