| Message |
|
|
Ma bucur sa aud ca se face bine. Sa te bucuri mult timp de compania lui, sunt niste pesti tare simpatici. Al meu a devenit tatic azi dimineata, e tare ocupat cu grija puilor.
|
 |
|
|
|
Daca continua sa aibe inotatoarele lipite, cu o substanta ca un fel de mucus pe ele, e posibil sa fie finroot sau o alta boala asemanatoare. Exista fel de fel de tratamente. Poti sa cauti si pe JBL online hospital. Compari pozele de acolo cu cele ale pestelui tau. Tot acolo iti spune si ce fel de tratament sa aplici.
|
 |
|
|
|
Salutare din nou!
Ma bate gandul sa ii mut pe cei 3 killie(intre timp am mai cumparat 2 femele, din pacate una a sarit din acvariu, asta fiind si motivul pt care vreau sa ii mut) intr-un acvariu de 200 de litri. Inainte sa fac mutarea, imi pun problema compatibilitatii. In acvariul de 200 am 5 rasbora arlechin, 25-30 de microrasbora galaxy, 1 pereche de endleri si 3 otto. Ma adresez celor care au ceva experienta cu acesti pesti. Momentan killie stau intr-un acvariu de 15 litri, unde se simt foarte bine. Credeti ca exista riscul sa imi atace ceilalti pesti? Ma gandesc la galaxy, care sunt mai mici.
Multumesc anticipat!
PS: killie mei sunt Fundulopanchax gardneri
|
 |
|
|
|
Eu am incercat sa tin o pereche de endleri cu bettanul meu. M-a surprins cand am vazut ca fugarea doar femela, care chiar nu e colorata, iar pe mascul il ignora. Cu ocazia asta m-am convins inca odata ca cel mai indicat e sa il tin singur, comportamentul acestor pesti e total imprevizibil, nu se merita sa chinui alti pesti, sau chiar pe bettani, in functie de conflictele ce pot aparea.
|
 |
|
|
|
Nu poti decat sa admiri(in cazul meu de la distanta mare) asemenea proiecte. E incredibil ce ai realizat, abea astept sa vad noile poze.
|
 |
|
|
|
Un acvariu superb, ingrijit si chiar de invidiat! Se vedea pasiunea, are radacini adanci microbul acvaristicii in sangele tau. Felicitari!
|
 |
|
|
|
Adevarul e ca nici intr-un nano nu ar arata rau, dar o sa fie foarte speriosi si nu prea o sa ii vezi. La mine s-au obisnuit si vin la mancare, inoata in toata masa apei, se fugaresc etc., dar stau intr-un acvariu maricel.
|
 |
|
|
|
Bugsy topicul asta e de anul trecut, problemele discutate aici sunt mai mult ca sigur si uitate de cei in cauza. Daca betta a "terminat" un corydoras, te sfatuiesc sa il muti intr-un acvariu unde sa fie singurel, nu sti niciodata cand poate recidiva si asa "in joaca" iti mai "termina" si alti pesti. Nu e vina pestilor ca sunt tinuti impreuna cu toate ca nu sunt compatibili, persoanele care ii cumpara trebuie sa inteleaga ca nu e bine ce fac.
|
 |
|
|
|
Bine ai venit printre noi. Nici nu sti cat de bine suna 600 de litri, cel putin pentru mine, asa ca nu ne lasa sa asteptam prea mult si sari cu cateva poze.
Ape limpezi!
|
 |
|
|
|
E superb! Felicitari pentru munca depusa.
|
 |
|
|
Arata foarte bine, felicitari!
|
 |
|
|
|
Apa se schimba odata pe saptamana daca vrei sa ai pesti sanatosi. Tu zici ca nu e suprapopulat, dar un singur scalar adult are nevoie de 50 de litri de apa. In acvariul tau poti tine maxim 2 scalari si pe ei doar daca faci schimburi dese de apa si ai grija cum trebuie de acvariu. Care sunt ceilalti pesti?
|
 |
|
|
Super tare si cu toate ca vorbim de dimensiuni foarte mici, eu unul il consider un mega proiect. Felicitari!
|
 |
|
|
|
Atunci poti incerca o cultura de comunitari, desi melcii de substrat nu sunt asa usor de prins ca si comunitarii, fiindca stau mai mult prin substrat. Intr-un borcanel mai mare sau un acvariu de aproximativ 5-10 litri poti creste si inmultii numai melci comunitari. Le schimbi apa tot ca la pesti. Eu asa am facut si din zeci am ajuns sa am cateva sute intr-un timp relativ scurt. Trebuie hraniti si ei. Eu le puneam spirulina si granule pentru pesti. Daca pui si ceva plante rezistente, gen elodea cu atat mai bine.
|
 |
|
|
|
Cred ca mananca ce ramane de pe la pesti. Oricum, eu ti-as recomanda niste melci de substrat. Se inmultesc rapid si pe langa faptul ca aereaza substratul sunt si o sursa de hrana pentru asasini si se inmultesc rapid!
|
 |
|
|
|
Vand pompa de aer Sera Precision air 275 R plus cu 2 iesiri
Pompa a fost folosita timp de 1-2 luni.
Pret:40 lei usor negociabil
Detalii pe PM
|
 |
|
|
|
Salut, sincer nu stiu ce este, dar e grea pt dimensiunea care o are. Cand am cumparat-o tin minte ca i-am facut testul cu otet si nu s-a intamplat nimic, dar o sa il fac iar maine sa fiu sigur si te anunt.
|
 |
|
|
Bun material, multumim colegu!
|
 |
|
|
Piatra 1 15x10 cm
Piatra 2 13x10 cm
Roca 10x10 cm
Pietrele costa 8 lei bucata
Roca 15 lei
Cine le cumpara toate, pretul este 25 lei+transportul
Relatii pe PM
|
 |
|
|
Multumesc, o sa ii transmit urarile deseara cand ne intalnim la cina.
|
 |
|
|