[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adrianyva
Forum Index » Profile for adrianyva » Messages posted by adrianyva
nu absoarbe clor? nu este toxic cand il bagi dupa i acvariu?
Cine imi zice la cat timp se schimba Phosguard-ul?
Iar cand il schimb sa il arunc sau sa il las la uscat si dupa sa il refolosesc?
Am vazut ca unii il refolosesc dupa ce se usuca bine!
Ceva pareri?
Da m-am gandit si eu la asta! Cine stie cum a fost prins!
Pacat de el ca imi era tare simpatic!
Nu stiu ce se intampla....cred ca sunt eu cel mai ghinionist om!
La corali nu am pierderi deloc de cand m-am apucat de marine dar la pesti nu imi merge deloc!
Am 2 clowni care au fost si primii mei pesti iar dupa ei nu imi treieste nimic!
Ori sar din acvariu ori crapa!
Am acum un foxface dragut tare , adus de peti din Ungaria! Manca de spargea si granule NLS si artemia! Alge nori nu am de unde sa ii cumpar!
De 3 zile nu mai mananca nimic, inoata foarte putin, si respira intr-un ritm alarmant!Sta mai mult cu burta pe nisip...ceea ce nu facea inainte decat noaptea! Ma astept azi cand ajung acasa sa fie deja mort!
Nu stiu care este problema...testele sunt OK!
Se poate sa nu ii prieasca mancarea care i-am dato?
Am folosit eu capsulele!
Pe mine m-a scapat in 3 zile!
Eu am doua termometre de genul si le tin pe amandoua in acvariu!
Unul arata 25 si celalalt 26.5
Si cica marja lor de eroare este de maxim 1 grad...
Zebrasoma ala galben il dai?
Ms atar !
Da astept!
Am vrut sa il las asa ...dar se aduna mizeria in tot sumpul si dupa pompa o baga inapoi in acvariu! Nu stiu de unde naiba se aduna doar apa curge in ciorap!
Am sump dar este dintr-o singura bucata!
Sunt anti talent si nu il pot compartimenta singur....sa masor diferentele de nivel la despartitoare...etc!
Prefer unul gata facut!
Cumpar sump 3 compartimente!
Lungime 60-65 cm!
Sa nu depaseasca 60l
Am si eu o intrebare....ce sa fac sa nu se mai adune atata mizerie in sump!
Sumpul nu este compartimentat....in el am Skimmer si pompa de retur plus un saculet de matrix!
Tevile din overflow vin direct intr-un ciorap din ala de filtrare de la Peti, foarte fin!
In 5-6 zile deja pe fundul sumpului se pune o gramada de mizerie si trebuie sa o trag toata cu furtunul! Este vreo solutie spentru a nu mai avea atata mizerie? Sa pun perlon in ciorap?
Eu am unul care pana acum o luna nu stia ce e aia aiptasia!
Acum cand mi-a venit noua piatra care avea vreo 10-15 aiptasia le-a halit pe toate
Mai am una singura dar este mare rau! Daca se apropie de ea imi mananca crevetele ! )
Eu dau bani pe una daca o trimiti la Iasi
Am o intrebare in legatura cu murallis-ul tau! Al tau sare deasupra apei? Ca al meu are momente cand zici ca e delfin....si tare cred ca o sa il gasesc pe parchet uscat! Ai ceva cu care ai acoperit acvariul?
Al meu doar la inceput a scurmat in nisip...acuma e numai dupa artemia! Ii place la nebunie! Acvariul e startat de o luna, deci nu prea are ce gasi in nisip, asta fiind si motivul pt care nu cred ca mai scurma!
I-as vrea eu pe toti!
Numai daca ai chef sa trimiti la Iasi cu maxi taxi!
Ajunge in 5 ore!
up!
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=8fVZfSq1ffQ
Daca trimiti la iasi tii iau eu!
Asa arata acvariul!
image

Si cam asta am pus in sump, care are doua camere!
1 compartiment cu Skimmer Nac 3, saculet cu phosguard,ventilator racire si un filtru HOB cu matrix dat aproape la picatura !
In al doilea compartiment pompa de recirculare!
image
image

Forum Index » Profile for adrianyva » Messages posted by adrianyva
Go to: