| Message |
|
|
|
Melcii aia mici ii am de foarte mult si nu am mai gasit/vazut asa ceva prin acvariu. O sa caut cum ati spus pe google sa gaseac ceva asemanator. Cand gasesc o sa postez ce sunt. Multumesc.
|
 |
|
|
|
Salut. Am un acvariu de 128L populat cu 8 neoni . 3 black molii si 2 pui , 2 sanitari cory , un melc pomaceea (melcul mar am inteles ca se numeste) , un melc pe care nu il cunosc nu stiu ce rasa este si melcii aia care te terorizeaza cu imultirea nici astia nu stiu ce rasa sunt. Problema mea este urmatoarea.
Pe frunza unei plante mi-au aparut niste chestii de vre-o saptamana si nu stiu ce sunt. Va rog sa ma luminati va rog mult. Sunt icre , sunt alge , sunt oua ?
Pun si o poza cu melcii pe care nu ii cunosc.
Am detaliat toata populatia acvariului ca poate sunt oua icre de la vreunu din ei.
Inca o nedumerire ar mai fi ca doi neoni se alergau si se invarteau unul pe langa celalalt in mare viteza timp de vreo 1 ora. Ce ar putea avea? Se imperecheaza? Se bat ? Se joaca ?
Multumesc.
|
 |
|
|
|
S-a donat. Se poate inchide
|
 |
|
|
|
rezervat.
|
 |
|
|
|
Poze imi este greu sa fac. Cine vrea sa ma sune. Suntem in 2016 ma gandesc ca aveti minute. Nu mai dati msg privat.
0771101069.
Il donez primei persoane venite.
Multumesc.
|
 |
|
|
|
Pai te astept. stau in iancului.
|
 |
|
|
|
Nu vrea nimeni ???
|
 |
|
|
|
Donez un scalar pui urgent . L-am primit cadou si imi alearga pestii in acvariu. Au facut pui si Black molly si imi e frica sa nu ii manance. URGENT
Sunt din bucuresti zona Iancului.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Acelasi raspuns l-am primit si eu de foarte multe ori dar sa stii ca are dreptate  .
|
 |
|
|
Acum am inteles. Multumesc.  )
|
 |
|
|
|
Va multumesc pentru raspunsuri chiar daca nu ma ajuta la nimic. In ceea ce priveste intrebarea mea , m-am referit care din variante este mai buna in general, in timp fara sa luam in calcul pestii pe care ii am in acvariu sau litrii tinand cont ca nu o sa raman la nesfarsit cu acvariul meu mic si poate intr-un viitor apropiat o sa imi fac si eu unul mai mare sau de apa sarata cum cred ca orice pasionat de asa ceva isi doreste.
Elis am spus ca vreau sa investesc niste banuti nu sa bag niste banuti.
|
 |
|
|
|
Salut. Am un acvariu de 128l trebuie sa investesc niste banuti in filtrare. Sa cumpar un jble900 sau sa fac un sump ???
Cum este mai bine?
|
 |
|
|
|
Si eu sunt currios de ultima intrebare.
|
 |
|
|
|
Plantele iti cresc bine ??? Plantele mele stagneaza, nu prea cresc deloc.
|
 |
|
|
|
Am gresit undeva ??? Nu vede nimeni intrebarea mea???
|
 |
|
|
|
Nu stie nimeni ???
|
 |
|
|
|
Salut. Daca iau fertilizanti micro si macro trebuie sa ii folosesc doar daca testez apa inainte ???? Se poate si daca nu fac teste de po4 ca fe mg o2 ???? Am citit ca daca nu fac teste pot sa pun 5 ml in loc de 10. Am citit corect ??
Multumesc.
|
 |
|
|
Sper sa gasesti persoana potrivita pe frumosii aia. Daca nu aveam atatea plante te sunam eu  ). Succes.
|
 |
|
|
|
A fost o gluma. Iti multumesc de raspuns. Nu am citit link-ul , acum ma apuc. Multumesc
|
 |
|
|