[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: insoso
Forum Index » Profile for insoso » Messages posted by insoso
valabil
Candy
Se mai adauga si frag din Zoasi acestia
Euphyllia
rectific euphyllia este parancora
schimb euphyllia hammer coral (gri cu varfurile verzi) cu alti LPS
valabil
Facusem (si inca mai cred ca am) o fixatie pentru zoasi, restul coralilor sunt mai timizi / rari

Nu prea am organe prin mine cat sa-mi inchid toate datoriile facute pentru acvariu
insoso wrote:Noutati
Noutati
valabil
cam toti sunt corali petru incepatori, nu sunt cine stie ce, nu se compara cu ce ai tu in acvariu
Poze noi
valabil
pana acum par sa fie ok, dar ii am doar de 0 singura zi, si am bagat in acvariu in acelasi timp
sper sa nu, avand in vedere ca am mutat toata piatra vie din acvariul mic, piatra adaugata a fost tot fie, la fel si nisipul.

la filtraream folosit siporaxul din acvariu mic + vreo 2-3l nou, reactorul cu biopeleti a fost si el din acvariu vechi (biopelietii ar fi trebuit sa fie populati cu bacterii), am mai adaugat si cheto

mutarea in acvariu mare a pestilor si coralilor am facut-o la vreo 6 saptamani de la startarea acvariului iar pe ultimii 2 la 7 (ciclarea am inceput-o pe 27.11.2017)

in prima sapatama dupa mutare coralii au parut ok, iar NO3 si PO4 sunt sub nivelul din acvariul mic
Stand impreuna
Azi am mai bagat un zebrasoma flavescens si un zebrasoma veliferum, acum sper sa nu apara agresivitate.
In acvariu am acum o pereche de clowni, un cardinal, o domni?oara cu burta galbena, o gramma loreto si un mandarin. Ce pesti imi recomanda?i sa mai adaug?

Forum Index » Profile for insoso » Messages posted by insoso
Go to: