[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ghost
Forum Index » Profile for ghost » Messages posted by ghost
ce tip de droser sau balast am nevoie mai exact?Mi-ar fi de mare ajutor ca sa stiu ce cumpar ca nu ma pricep
da ,am uitat sa mentionez ca e rugina si pe soclu,contacte,si pe droserul acela micut care-l am in mana.SI totusi nu se poate curata cu un spray deruginol acele contacte?oricum habar n-am daca droserul mai functioneaza,nici macar de lampa nu stiu nimic in ce stare e.As dori doar sa-i pot da "drumu" la instalatie de proba sa vad daca merge intai,si nu stiu cum

am inteles ca asta ar fi schema de legare,dar nu stiu mai exact ce fel de droser am nevoie?Nu am nici un fel de droser.Am doar starterul si cablurile care duc la neon.Deci conform acestei scheme pe cele 2 fire in continuare trebuie sa leg un droser si cam aia e?

Buna seara,
Detin un acvariu pe nume aquarium aquatlantis cu urmatoarele dimensiuni: 60x30x40.Volum : 60L.Are un filtru intern biobox1(incomplet si asta),un sistem de iluminat cu un reflector(neon) pe care scrie pe el T8x15w Philips,mai exact modelul este acesta:

http://www.lighting.philips.ro/prof/lampi-si-tuburi-conventionale/surse-fluorescente-si-startere/tl-d/master-tl-d-super-80/927922286514_EU/product

Problema este in felul urmator ca doresc sa pot lega cumva acest neon sa lumineze,sa-l pot conecta la priza.Acvariul il am de la fratele meu si este cam "vai de el" de zici ca a scapat din ww2,adica are fire rupte si doar un mic droser sa zic.A zis ca ma ajuta el sa-l fac sa-l pot conecta la priza,dar nu vreau sa-l mai deranjez ca are multe pe cap,si am zis sa apelez aici,poate ma poate ajuta cineva care a avut astfel de acvariu.Atasez si niste poze
O idee ceva?Mai mentionez ca piesele sunt ale acvariului originale,nu sint improvizatii.Multumesc

Forum Index » Profile for ghost » Messages posted by ghost
Go to: