[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: cosminjurca
Forum Index » Profile for cosminjurca » Messages posted by cosminjurca
Acvariul are un volum de 20 litri.
Asa cum spuneam ?i în postarea initiala, am dorit achizi?ionarea unui acvariu mai redus ca dimensiuni pentru fetita.
De aici am mers exclusiv pe recomandarea personalului din magazin atât în m ceea ce prive?te volumul acvariului cât ?i a tipurilor de pe?ti cu care urma sa fie populat, neavând din p?cate nici experienta în domeniu ?i nici inspira?ia de a citi sau pune întreb?ri pe un forum de specialitate.
Am izolat betta, achizi?ionând un mic acvariu doar pentru el, am scos scoica ?i am testat pietrele ?i le-am înl?turat din acvariu.
Nu am înlocuit înc? substratul deoarece am primit recomandarea de a nu interveni în urm?toarele 3 - 4 zile în acvariu în acest sens, eventual mi s-a recomandat sa adaug în apa easy start azi, în ziua a 7-a ?i în cea de a 14-a.
Acvariul a fost prezentat ca fiind un kit complet având ?i un filtru cu carbon activ care poate fi folosit ?i pt oxigenare prin scoaterea unui mic furtun im afara acvariului. Nu îl pot folosi în acest mod deoarece am senza?ia ca produce un curent prea puternic în interiorul acvariului (poate gre?esc) ?i îl folosesc în modul cascada
Deocamdat? nu am mai pierdut al?i pe?ti?ori, dar apa r?mâne tulbure ?i am observat ca cei 4 neon r?ma?i ies doar în momentul în care becul acvariului e stins. Sunt destul de activi în acel moment, dar raman în partea de jos a acvariului.
Va mul?umesc!
PS: Îmi cer scuze pentru diacritice, dar scriu de pe telefon ?i e activat autocorrectul.
Va mul?umesc tuturor pentru r?spunsuri ; se pare ca am început cu stângul.
Va rog sa imi recomanda?i ce pot sa fac în cazul de fata ?i ce pe?ti sunt recomanda?i pentru un încep?tor.
Am ata?at ?i o fotografie.
Mul?umesc mult.
Bun? ziua,
Am achizitionat ieri un acvariu pentru fiica mea, iar ca specii de pe?ti am un betta ?i 5 neon.
Azi diminea?? am observat un peste neon mort, lipse complet coada, iar la înc? unul dintre ei codita este afectat?.
Este cumva o problema de compatibilitate?
Cei de la zoomania ne-au asigurat ca sunt compatibili.
Mul?umesc!

Forum Index » Profile for cosminjurca » Messages posted by cosminjurca
Go to: