Message |
|
Ar fi tare dupa atata timp sa vedem un update al acvariului
|
 |
|
|
 |
|
Incepand de ieri am inceput sa caut ideei pentru a muta lampa mai sus. Din cate am inteles un dimmer nu functioneaza la leduri ... trebuie ridicata mai sus trebuie sa gasesc o solutie.de tavan din pacate nu pot sa o prind
|
 |
|
Multumesc frumos tuturor pentru raspunsuri!
|
 |
|
Un mic update nu am mai postat demult nimic
|
 |
|
Poza cu electrovalva
|
 |
|
Tot azi am cumparat o valva electrica nou nouta dibn magazin cu garantie 2 ani reducere de la 95€ la 24.99€ si am luat-o (navastamea inca nu stie de ea ) .... intrebarea: sa o pastrez sau sa o vand mai departe ... ma gandesc la procurarea unui sistem co2 dar la magazin aveau unul la 460€ tot de la jbl ... reducere 299€ dar tot nu m-am indurat sa dau banii....
|
 |
|
Deoarece nimeni nu isi da cu parerea referitor la acvariu am revenit cu o intrebare ... defapt sunt 2... am cumparat astazi 2 lucruri :
1. Un aparat de osmoza nu stiu daca imi este folositor sau nu.. dar am dat doar 5.61€ in pachet au venit si 2 seturi de "piulite cu pretul pe ele.... fiecare costand 17.91€ parerea mea ca a meritat investitia... sa il pastrez sau sa il vand mai departe?
|
 |
|
Update
|
 |
|
P?reri? Nu am schimbat mult dar efectul este extraordinar dupa parerea mea
|
 |
|
Trebuie sa o iau de la capat.... nu imi place, ma înnebune?te ca este asa "plat" ,trebuie regandit aquascape-ul
|
 |
|
dan.pavelescu wrote:Eu zic ca e suficienta si o poti imprumuta si la stadionul 23 August la meciurile nationalei.
Chiar ai prea multa lumina, mai dimeaz-o.
Nu am cumparat si interfata blootuth pentru a modifica intensitatea ledurilor .. mai costa si ala 150 de euro...
|
 |
|
Intrebarea este: este deajuns aceasta noua lampa?? Deja nu mai stiu care ce si cum ... unii mi-au spus ca este ok ... altii ca are putini wati .... numai stiu ce si cum sa fac ....am citit la cineva despre un aparat care masoara .... dar deja ma incurcat mai mult ....
|
 |
|
Buna ziua, am revenit dupa o lunga absenta, revin pentru a adauga niste update-uri, lumina pe care am avut-o pana acum cred ca era prea "rece" mai toate plantele au murit incet dar sigur.... zilelel trecute am reusit sa cumpar o noua lampa Giesemann Pulzar LED HO-DIM Tropic 78W 1270mm,
78 x coolwhite
12 x verde
6 x albastru
6 x ro?u
6 x alb cald
8600 lm
78 wati
Farbtemperatur: 8500 K
|
 |
|
Pai penteu recompletare doza este 10ml /80l.
|
 |
|
Am cumparat ferropol de la jbl http://www.zooroyal.de/jbl-pflanzenduenger-ferropol-250ml dar am facut o greseala :/ in loc sa schimb apa care are loc duminica, am adaugat direct fertilizantul, ce parere aveti sa astept acum pana duminica viitoare sau sa o schimb normal apa? Fertilizantul a fost adaugat ieri 10 ml/40l apa.
|
 |
|
Anubias,Pai pana azi nu sa mai intamplat o sa o pun pe lemn si pe aia
|
 |
|
Ai meu ai locurile lor unde se ascund, masculul care este mai mic are gaura lui chiar in capatul lemnului unde este gaura si femela sta sub buturuga.. eu ma gandeam ca s-au pus pe "dragalit" si eu renovat casa lui( din cate am inteles depune unde ii face el loc si probabil daca acolo sta el) ma gandesc
|
 |
|
In caz ca nu se opserva bine
|
 |
|
Cratere in substrat de unde au aparut oare?
|
 |
|