Dragi prieteni,
Dupa ce am inceput in primavara sa caut si sa invat cat mai multe despre acvariu marin, dupa ce am convis-o pe sotia mea sa-mi dea spatiu

pentru sump, dupa ce am definitivat bugetul de materiale, dupa ce am facut graficul Gannt de executie, dupa ce am vrut sa incep sa fac achizitia de scule si echipamente pentru acvariu, am gasit pe olx

un acvariu mai mic de 130 L gata echipat (un sera Aqua cube 130, echipat cu lampa cu led-uri, sump, pompa recirculare, pompa valuri, lampa UV, corali piatra vie, pesti... cemai tot acvariul functional).
M-am decis sa il achizitionez (vreau sa spun ca distanta dintre mine si vanzator este de aprox 60 km). M-am inbarcat cu 10 galeti de 15 litri cu doi baietii dupa mine sa ma ajute, toata logistica necesara. De atunci a trecut 1 saptamana, nu am vrut sa postez pana acum pentru ca am vrut sa vad cum se prezinta la 1 saptamana de la cumparare (daca nu decedeaza nimeni).
Dupa cateva cercetari pe net, in acvariul meu, sunt urmatorele vietati nu le-am gasit pe toate, poate ma ajutati voi la cateva:
corali:
BUBBLEGUM RICORDIA
Corali Chalice
Corali Montipora
Corali Parazoanthus
Anemona Entacmea Quadricolor
Hammer Coral Branched Euphyllia
pesti:
2 Crevete Lysmata Amboinensis
1 Archaster Typicus
2 Amphiprion Ocellaris
1 Chrysiptera Parasema
1 Zebrasoma Flavescens
1 Nemateleotris Decora
1 Valenciennea Puellaris
o sa atasez si cateva poze. Va rog sa-mi spune-ti impresii, sugestii si reclamatii. Va multumesc din suflet.