[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Alexandru2017
Forum Index » Profile for Alexandru2017 » Messages posted by Alexandru2017
Da vad mul?i avoca?i aici ai ap?r?ri a inculpatului .Respect .A?tept info s? ?terg contul de pe forum
Stfu
Nu mai conteaz? oricum nu mai are chitanta pam pam Da am tot ce îmi trebuie nu îmi mai trebuie sunt satul de umblat la posta coletul nu exista .?i c? sa in3zile mi-or venit de la anpc,tribunal ?i nu vine un amarat de colet ..In fine oricum era pentru feti?a mea mic? care iube?te pesti ..Voi i-a?i dat o lec?ie dura dac? ?tiam comandam iar..
Da mersi de rahat l-am mâncat deja la cât am a?teptat pâinea o fost chitanta care sa zicem ai aruncato eu sunt prosti care o mers la posta de 3 ori ?i am stat la coad? ca prostul .Daca ai adev?rat ?i aveai chitanta in locul tau le ceream bani pe valoarea coletului il d?deai furat .Da na mersi mult mam înv??at minte sa mai cer CV in acest forum.Vorba ?ia totul e pe banii ?i romanu ai român.Multa s?n?tate c? eu nu am avut parte în loc s? stau în pat am umblat operat.Da promit c? voi fi domnitorul României ?i o sa trag in tapa si in groapa orice escroc,hot, mincinos,asta e o sa am coarne pân? în cer ?i din?i de otel.
Unde ai CUBA aia care ziceai ca trimiti cei de la posta mi au zis 3 zile.Tu ce tremiti la oamencii aer,vise ??va rog da ti ban la mincionosii de pe forum.Cand trimiti ceva dai un nr de AWB pana si posta romana are asa ceva.PLM MAI BINE COMANDAM EU esti prost
3 saptamani
Fa rost de burete murdar de la un filtru si niste apa 50%25% daca ai vreun priten
Jbl isi bate joc de oamenii ma bine cumpar balegar decat ceanura de la ei uitativa si voi https://www.facebook.com/JBL.GmbH/posts/1506714066015212?comment_id=1507093902643895&reply_comment_id=1507316322621653
da produsele alea de lipit sunt o prostie.Daca vei cv super incearca sa ei de la magazin care vinde folie de sablare si il faci dennerle
lam lipit cu ulei de masline.1.ungi bine juvelu si 2. aplici si dai cu cardu https://www.facebook.com/thedarkeye.theredeye/activity/1055186147946854?comment_id=1055328531265949
il las asa pana strang niste banuti de dennerle .Am vrut sa vand capacul si filtrul.Apa ai super cristal, o sa salvez apa si HC ce mio mai ramas.Sper sa vina de la eurome2. O sa zis ca imi trimite hc prin posta ,da o zis aia ca nu am nici un colet
Am aranjat pu?in Manado sa vad daca mai miroase .Am f?cut sesizare la Ecc nu mi sa pare ca un substrat sa miroas? in a?a fel de tare sa nu po?i sta in casa.O trebuit s? scot tot ?i s? sp?l la mana a?a operat cum sunt...Credetima 2.5 Aquabasis izolat cu 5kg manado zici parca era gaz cu petrol ceva stricat.Am v?zut ?i al?i au avut probleme cu mirosu.Trebuie sa schimb, a?tept o s?pt?mân? doua ?i daca nimic nu creste din hc din nou iara tot nou de la dennerle.
Unde se gaseste folie mata pentru acvariu ?Stiu CA dennerle are ceva, da in comert unde SA caut?60 x35
Parca imi place mai mult nano acvariu acrylic,are careva asa ceva?Vreau sa stiu tine ceva timp?Se zgarie repede?Se ingalbeneste repede?Am vazut si din sticla asa arata
DA graba asta a mea ,mai am un peste de 2 anisori .Pestii astea sun rapizi rau...O sa scriu cat pot eu de corect
si la final
greenmachine stil romanesc
O sa fac rost de buget si schimb cu dennerle 9in1 nutribase si dennerle grave, sa vad cum creste hc pe manado cu lampa noua .
cam asa arata dupa cernut prin sita de inox mare.Vreau sa pun amestecu asta intre dennerle nutri si manado 3kg creca ajunge cel precedent o fost 5kg
Astept un raspuns vA rog

Forum Index » Profile for Alexandru2017 » Messages posted by Alexandru2017
Go to: