[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dushmanul
Forum Index » Profile for dushmanul » Messages posted by dushmanul
Multumesc frumos pentru rasapunsuri. Apreciez ca pierde?i timp sa va vbateti capul cu problemele mele, iar de enervat nici vorba
Diacritice apar automat, scriu de pe mobil
Evident ?in cont de sfaturile primite, e clar c? voi sunte?i mult avansa?i in chestia asta a?a c? experienta voastr? ma ajut? s? evit situatii nepl?cute ce ar ap?rea cu siguranta altfel.
O zi bun? tuturor
Fra?ilor, acvariul NU ESTE NOU. Am spus deja. Era deja in folosin?a când l-am cump?rat.
Pt ap? am luat produse de la Tetra: safe water si crystal water, 5 ml pt fiecare 10 litri ap?.
Pe?tele gri a plecat in locuri mai bune...
In locul lui au venit 4 Neon.
Zilele astea am s? caut plante vii si s? scot plasticul afar?. De fapt il scot in seara asta.
Toate cele bune!
Chestia e c? to?i ceilal?i nu au nimic, doar cel gri...[img]
E apatic, nu se mi?c? aproape deloc.
Ce fac? Il eutanasiez prin înec?
Il las?
Poate s? imbolnaveasca pe ceilalti?
E el bolnav sau a fost lacom - eu am pus ceva mâncare... nu am ?tiut c? pot s? le fac r?u...
Alt? poza
Salut ?i mulumesc pt r?spuns
Acvariul era plin cu ap? si cu pe?ti?orul gri. Am golit jum?tate, am sp?lat filtrul, cur??at geamurile, sp?lat planta. Filtrul rev?rsa in ap?, am modificat si acum arunc? deasupra apei, pt oxigenare am gandit-o.
Jos e nisip
Încerc s? pun ni?te poze
Nu am verificat compatibilitatea speciilor
Apa proasp?t? am înc?lzit-o pu?in
Termometru nu am înc?, am comandat pe net unul.
Incalzitorul are reglaj.
... si nu vorbesc de pestisori, ci de mine ??
Salutare tuturor
Sunt un oltean in Torino si doar ce am cump?rat un acvariu second, complet cu filtru tricameral, incalzitor, capac cu lumin?, nisip, piatr?, o plant? de plastic si un pe?te gri, care mi-a spus (vânz?torul, nu pe?tele) c? ar cura?i.
A doua zi, dup? ce l-am cur??at pu?in am cump?rat 5 platy, 5 curatatori negri, o v?duv? si 2 guppy. Acvariul are 65-70 litri.
Faza e c? dup? dou? mese pe?ti?orul gri nu se mai mi?c?, cred c? st? s? moar?. Un amic mi-a zis ca a mâncat prea mult...
Platy cum le zic broa?tele sunt de fapt xifo. Sunt mici, rectific, minusculi , m-a fentat unul, v?zând c? nu cunosc... si doi dintre ei au ochi?orii foarte negri ?i cam proeminen?i
E normal?
Sunt bolnavi?
Multumesc

Forum Index » Profile for dushmanul » Messages posted by dushmanul
Go to: