Message |
|
Am un peste ramirez si 2 scalari cu urmatoarele probleme : au pe ei o pelicula alba semitransparenta, plus ca stau cam ascunsi si nu mai sunt vioi ca inainte.nu stiu ce tratament sa le dau.Aveti vreun sfat sau experiente cu asa ceva?
|
 |
|
Am o intrebare ..as vrea sa pun JBL Aquabasis substrat,iar peste decorativ cuart negru de la Evidecor. Sa iau cu granulatie 2-4 sau cu granulatie 1-2mm??? Care ar fi mai bun si de ce??? Mentionez ca o sa pun si plante...
|
 |
|
Eu as recomanda si cuart negru.e mai greu.e inert
|
 |
|
am o dilema...am 5l de aquabasis jbl....peste sa pun cuart negru sau manado? imi place cum arata cuartul negru...dar ma gândeam la plante....nu il umplu cu plante dar 8-10 plante as pune in acvariu.Acvariul e juwel 125L
|
 |
|
da acuma alta dilema....as vrea un strat negru sa ia ochii...mi-ai putea recomanda ceva? Am vazut pe la evidecor....pe la dennerle...nu stiu cam la ce sa ma opresc
|
 |
|
Am cumparat un acvariu de 125L Juwel. Am cumparat o punga de 5L de aqua basis jbl. Sunt in dilema deasupra acestuia ce sa pun...Manado sau cuart negru. Ceva sfaturi?
|
 |
|
As dori un sfat util...Am o punga de aquabasis 5 l.... peste acesta sa pun Manado sau cuart negru?
|
 |
|