[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dan.pavelescu
Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu

image
Cel mai simplu e sa calculezi la volumul brut al bazinului

Lx l x h / 1000
Boss, emag are un sistem. Banii jos (cash sau card), plateste peste 30 de zile intreaga suma, sau 4 rate egale.
Am umplut pana acum 5 pagini cu rate platite, am putut sa-mi cumpar lucruri pe care in mod normal nu m-as fi indurat sa le platesc.
Fara legatura cu creditele la banca..

Shut up, domnu' Tiriac
Eu am luat nisip in 4 rate de la emag
Tu esti d-ala care isi permite sa faca dus singur, a??
EverSad wrote:
Avand in vedere ca am doar 4 cosuri de 2l si deja 6L de substrat pro: are rost sa bag biomech in prima tava ori direct inca 2L de Substrat PRO? (intrebrea este putin retorica)

Doar tu ai raspunsul, daca faci teste
La JBL Cristalprofi 1500, primul care a fost pe piata, fara "e". Suge-o, Alzhi!
Da, am incurcat borcanele. Habar n-am la ce filtru aveam 2 bureti laterali, ingusti, care actionau ca un prefiltru.
Cand spui prefiltru, te referi la cei doi bureti lateriali din filtru?
Iti trimit o pompa Sicce XStream 3500? N-am folosit-o decat o saptamana, ie ca noua.
Shorts nu, nu se poate integra.

Pentru ca maestrul koala e lipsa la apel, am sa va mai arat eu o data cum se face:

image
Alin, umple borcanul ala cu castraveti murati, mi-l trimiti si iti dau o damigeana goala
Lui Pave ii place
Au zis bogdaproste malacii aia
Misto sunt micutii, sa moara Franta
Moss-ul il speli la robinet, fara griji.
Ciuguleste cu penseta intai cat poti
Inmultirea exagerata poate fi un semn ca ceva nu e bine in bazin.
Ai mai multe optiuni:

- culegerea manuala, pe masura ce apar (probabil ca au deja oua depuse prin tot bazinul)
- capcana pentru melci
- optiunea mea favorita: baga 1-2 melci Anentome Helena https://www.nevertebrate.ro/anentome-helena-melcul-asasin-272

Vad ca inca suntem la sectiunea "despre noi", unde doar ne prezentam.
Ar fi timpul sa incepi un jurnal in sectiunea potrivita si sa faci un rezumat acolo (acvariu, flora, fauna, data start, echipamente, mentenanta, aditii, etc)

Pics or it didn't happen
Osmoza, ultrafiltrarea sau UV-ul ar trebui sa elimine bacteriile din apa (inainte sa o pui la pastrare, evident) si mazga sa nu mai apara (daca este intr-un recipient inchis).
La fel se formeaza si in rezervorul de la expersorul meu.
Il spal o data pe saptamana, daca nu uit. Inca traiesc.

Forum Index » Profile for dan.pavelescu » Messages posted by dan.pavelescu
Go to: