[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Minimero
Forum Index » Profile for Minimero » Messages posted by Minimero
0720022741
Donez urgent aproximativ 30 guppy mici ?i medii to?i ?inu?i în acvariu comunitar 2 tetra nu donez pe buc??i , ridicare zona ap?r?torii patriei , nu rezerv...
schimb in jur de 25-40 guppy ( nu am reusit sa ii numar exact ) ) cu creveti sau altceva.. astept ceva oferte ... precizez ca guppy sunt din 2 generatii uni de o luna si o saptamana si unii de 3 saptamani . se schimba doar in sectorul 4
Cumpar acvariu intre 15-25 L cu capac si lumina !
Astept telefon , nu prea pot intra pe forum momentan
Cum zice titlu vand aspirator substrat jbl Aqua ex set 20-45 pe care l-am achizitionat acum 1 saptamana jumate si l-am folosit 1 data.

Pret 40 ron
ai trezit nostalgia din mine , frumoasa descriere ) , salut Radule

Ps ; tot Radu sunt si eu )
s-au dat se poate inchide
Am si eu un acvariu plantat cu ceva guppy xipho sanitari si un betta mascul ( pana acum se inteleg bine toti ) si as dorii 2 ramirez , exista vro sansa de compatibilitate? )
Cumpar un incalzitor 75-100 W , doar in bucuresti si la preturi decente
Salut , sunt nou si am cam inghesuit niste pesti am spre donatie urmatorii : 2 tetra , 1 zebra , 1 guppy femela , 1 xipho femela ( destul de maricica) , 2 bucati dintr`o specie pe care nu o stiu , si sa vad daca mai e ceva care tre sa plece ) , nu sunt probleme cu ei dar nu prea e spatiu pentru toti si nu vreau sa ii chinui

Pestii ii dau pe toti nu incercati pe bucati...
gata am luat un mascul sa vedem cum o sa se inteleaga cu restul trupei
Salut , revin cu o alta intrebare , am un acvariu mixt cu ceva neoni , xipho , zebre, guppy si a new member si sper de durata un betta , intrebarea este urmatoarea : Se recomanda mancarea congelata pentru ei? acum sunt hraniti cu un mixt de la jbl si cu spirulina tot de la jbl si ma gandesc ca poate le-ar face bine si ceva mai natural

Astept niste sfaturi va rog , nu vreau sa bag tubifex sau ceva care sa aiba cea mai mica sansa sa bage "dusmani" in acvariu

Multumesc anticipat
In copilarie am avut un acvariu cu tot ce inseamna pestii de apa dulce si nu am avut probleme acum insa as baga un mascul in acvariu dar vreau sa fiu sigur ca e ok sa nu chinui pe nici unu din ei
Salut am si eu un acvariu de 60 de L cu ceva guppy xipho o zebra si 1 tetra , intrebare intrebatoare este daca pot pune un mascul de betta in acvariu deoarece parerile sunt destul de impartite in ceea ce priveste betta in acvariu mixt

Forum Index » Profile for Minimero » Messages posted by Minimero
Go to: