nasol ca nu e nimeni sa dea note pe net! ia semneaza.te pe pc! stiu "x" te semnezi.. mai nasol e ca sunt intr.adevar prost ca ma cert cu tine.. ai dovedit de 3 ori cat de orgolios esti..o data ca te.ai bagat in seama cu japca ca sa arati ca esti "superior", dupa ca trebuie sa termini tu ca altfel nu se poate sa.ti rasp cineva..si ultima, dupa ce termini discutia intr.o nota de.a dreptu.n stangu' chiar prosteasca chiar si pt tine, fara nici o legatura decat ca da, tu esti iti repet iar, esti cel care a scris "SINT" eu nu am fost pe lannga lb romana in halu asta nici inainte sa invat sa vb..mi.ar fi rusine sa zic cv de cocalari..te.ar lua la scuipat seminte.n freza si ei pt greseala aia comisa in mod repetat de frustrat MI.AI DAT SI "BAN"..apropo..ai copiat faza cu "ma-ta are cratima", si ai copiat si imaginile acelea foarte inteligente..daca e sa comparam disputa asta, tu cel care stie sa vb romana si eu care "SINT" un individ, COCALAR, care prescurteaza cuvintele si pune.n loc de cratima, punct, si.mi zici ca nu stiu sa vb si ca sunt un cocalar..apropo indivizi suntem cu totii! unde ramasesem? aaa ca mi.ai dat ban din cauza orgoliului tau, pai la valoarea ta, sa te enerveze atat un taran care nu stie a scrie, un cocalar? ce te.a frustrat in halu' asta? in locu tau mi.ar fi rusine de mine..si m.as duce la un psiholog ca ai prob de ego, mai fumeaza niste iarba,serios iti recomand ca am term si psihologia..e 60 Gramu, ca.mi esti apropiat iti dau cu 50 dar pe cantar..da chiar ziceai ca exprimarea spune multe despre un om..esti bun in citate copiate, cred ca si caracteru e copiat, totu.. asta nu prea te face "individ" esti o copie a unuia sau a mai multor indivizi.. hai arata.ti superioritatea si da ban..ca esti "BOGAT" si "MARE" in punct un fleac..

te.am ciuruit! aa AM UITAT. RASPUNDE.MI LA FEL DE INTELIGENT INAINTE DE "BAN" SA INCHEI TU! Ca eu am terminat cu cratima pe punctu' tau