| Message |
|
|
|
Cumpar guppy,molly,xipho,platy in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
Mai e cineva din Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy si sa stea in sectorul 1,4,5,6????
Asteptr raspuns pe PM!!
|
 |
|
|
|
Mai e cineva din Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy si sa stea in sectorul 1,4,5,6????
Astept raspuns pe PM!!
|
 |
|
|
|
Mai e cineva din Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy ca sa imi vanda si mie si sa stea in sectorul 1,4,5,6????
Astept raspuns pe PM!!
|
 |
|
|
|
Cumpar guppy,molly,xipho,platy in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6
Mai e cineva din Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy ca sa imi vanda si mie si sa stea in sectorul 1,4,5,6??????
Astept raspuns pe PM!!
|
 |
|
|
|
Cumpar guppy,molly,xipho,platy in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6
E cineva din Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy ca sa imi vanda si mie si sa stea in sectorul 1,4,5,6??????
Astept raspuns pe PM!!
|
 |
|
|
|
Cumpar guppy,molly galbeni ,xipho,platy in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
E cineva din Bucuresti pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly galbeni,xipho,platy ca sa imi vanda si mie si sa stea in sectorul 1,4,5,6?????
Astept raspuns pe PM!!
|
 |
|
|
|
Vand urgent 15 molly de 4 cm la 1 leu bucata in Bucuresti, Militari.
As vrea sa ii vand astazi ca vreau sa eliberez un acvariu.
Astept mesaj pe PM!!
|
 |
|
|
|
Cumpar guppy,molly velifera ,xipho,platy,neoni,danio rerio in Bucuresti din sectorul 1,4,5,6.
Prefer sa cumpar astazi.
Are cineva din Bucuresti de vanzare guppy,molly velifera ,xipho,platy,neoni,danio rerio ca sa imi vanda si mie si sa stea in sectorul 1,4,5,6?????
Astept raspuns pe PM!!
|
 |
|
|
|
Cumpar guppy,molly,xipho,platy in Bucuresti, sector 1,4,5 si 6.
As prefera sa cumpar astazi.
Deci nu mai sunt acvaristi pe aici din Bucuresti care sa stea in sectorul 1,4,5,6 si sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy, sau nu mai are nimeni aceste specii de pesti ca sa imi vanda si mie????????
Astept raspuns pe PM!!
|
 |
|
|
|
Cumpar guppy,xipho,platy,endleri in Bucuresti, sector 1,4,5 si 6.
Deci nu mai sunt acvaristi pe aici din Bucuresti care sa stea in sectorul 1,4,5,6 si sa aiba de vanzare guppy,xipho,platy,endleri sau nu mai are nimeni aceste specii de pesti ca sa imi vanda si mie??????
Astept raspuns pe PM!!
|
 |
|
|
|
Vand 15 molly de 4 cm la 1 leu bucata in Bucuresti, Militari, sector 6.
Sunt molly lira foarte frumosi si maturi, hraniti cu fulgi tetramin.
Cine vrea sa ii cumpere sa imi dea mesaj pe PM.
|
 |
|
|
|
Cumpar guppy,molly,xipho si platy in Bucuresti, sector 1,4,5 si 6.
Chiar nu mai sunt acvaristi pe aici din Bucuresti care sa stea in sectorul 1,4,5,6 si sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy, sau nu mai are nimeni aceste specii de pesti ca sa imi vanda si mie??????
Astept raspuns pe PM!!
|
 |
|
|
|
Schimb 4 molly pe 4 sau 5 guppy sau xipho sau platy în Bucuresti, sector 1,4,5,6.
As vrea ca schimbul sa se faca astazi.
Deci nu mai sunt acvaristi pe aici din Bucuresti care sa faca schimb cu mine si sa imi dea 4 sau 5 guppy sau xipho sau platy si sa stea in sectorul 1,4,5,6??????
Sper sa am noroc sa aiba cineva aceste specii de pesti de dat la schimb.
Astept raspuns pe PM!!
|
 |
|
|
|
Nu mai e chiar nimeni pe aici din Bucuresti care sa mai aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy si sa stea in sectorul 1,4,5,6??????
Astept raspuns pe PM!!
|
 |
|
|
|
Mai e cineva pe aici online care sa mai aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy si sa stea in sectorul 1,4,5 si 6???????
Astept raspuns pe PM!!
|
 |
|
|
|
Schimb 4 molly pe 4 sau 5 guppy sau xipho sau platy în Bucuresti, sector 1,4,5 si 6.
Mai e cineva pe aici care sa faca schimb cu mine si sa imi dea 4 sau 5 guppy sau xipho sau platy si sa stea in sectorul 1,4,5 si 6??????
Astept raspuns pe PM!!
|
 |
|
|
|
Mai e cineva pe aici online care sa mai aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy si sa stea in sectorul 1,4,5 si 6??????
Astept raspuns pe PM!!
|
 |
|
|
|
Schimb 4 molly pe 4 sau 5 guppy sau xipho sau platy în Bucuresti, sector 1,4,5 si 6.
Mai e cineva pe aici care sa faca schimb cu mine si sa imi dea 4 sau 5 guppy sau xipho sau platy si sa stea in sectorul 1,4,5 si 6??????
Astept raspuns pe PM!!
|
 |
|
|
|
Cumpar guppy,molly,xipho si platy si neoni in Bucuresti, sector 1,4,5 si 6.
Mai e cineva pe aici care sa aiba de vanzare guppy,molly,xipho,platy si sa stea in sectorul 1,4,5 si 6????
Astept raspuns pe PM!!
|
 |
|
|
|
Ai mesaj pe PM.
|
 |
|
|
|