Message |
|
salut. in acvariul meu am numai plante artificiale.vreau sa le inlocuiesc cu unele naturale dar ultima oara cand am incercat asta am umplut acvariul de melci mici rosii.am fost nevoit sa schimb tot substratul din acvariu sa scap de melcii aia.INTREBARE :ce trebuie sa am in vedere cand bag in acvariu plante naturale si ce trebuie sa am in substrat sa nu moara plantele.
|
 |
|
ms mult .
|
 |
|
am o femela xifo care cred ca e gestanta si am nevoie de ajutor.respectiva sta retrasa si nu accepta pesti in apropierea ei,burta e maricica si chiar patratoasa sa o mut in maternitate sau sa mai astept
|
 |
|
am o femela xifo care cred ca e gestanta si am nevoie de ajutor.respectiva sta retrasa si nu accepta pesti in apropierea ei,burta e maricica si chiar patratoasa sa o mut in maternitate sau sa mai astept
|
 |
|
am un acvariu de 60 l cu un mediu din plastic total care stiu ca nu face bine dar pana invat e indeajuns (cred)am o pereche xifo doua femele guppy ,5 neoni 4zebre rosii 2 pesti colori(nu cunosc denumirea exacta) si 2ancistrusi
|
 |
|
ma numesc Radulescu Tiberiu si vreau sa invat cat mai multe lucruri legate de intretinere si inmultire .multumesc
|
 |
|
salut!am si eu o intrebare daca ma poate ajuta cineva.am o femela xifo si cred ca e gestanta mi-am cumparat o maternitate si as vrea sa stiu daca e cazul s-o separ.multumesc.
|
 |
|