[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Sebastian Costin
Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Las ca-i fain, acum o sa aveti si voi din ce sa va faceti patratele
Imi sunteti simpatici
Nu stiu ce sa zic cu sumpul .... eu tare as face sumpul compartimentat in 3 (skimmer in) out si refugiu sau ce o fi acolo
Cristi se refera la aditizi ''automati'', ma gandesc ca sunt niste pastile solubile in timp.
Reactorul FM are ceva de cand e pe piata
Oferiti si cazare in timpul diagnosticarii? Am impresia ca va avea nevoie
Gabriel, Gabriel .... m-ai nenorocit!
Este un vis frumos!
Felicitari!
Ma intereseaza un filtru extern de 400-700lph.
Filtrul vreau sa aiba sertare pentru medii filtrante si accesoriile aferente (in/out si furtune)
Este obligatoriu sa nu aiba probleme cu picuratul, galagie, sa fie intr-o stare buna.
Poate avea lilypipe de in / out
Prefer marcile: Eheim, JBL

Oferte pe PM
Acuma ne obligi sa ne luam laptopuri 3D?
Well done, Dragos!
Exact, nu aditionez magneziu ...
Sarea e Red Sea (normala si pro - acum pro)
Hai sa va intreb o chestie:
Cum se face ca aditionez aproximativ 80ppm de calciu pe saptamana (sa mentin la 420ppm) + schimb de apa 15l din 120l net/saptamana si oricand masor magneziu in este peste 1300ppm?
p.s. bergia cred ca a fost mancata de o aiptasie - nu am mai vazut-o de atunci
Da, Zeo-i Zeo
Pacat ca nu se poate doza pe masinarie ... picuriciul in fiecare zi nu-i o problema dar cand nu se poate ... nu-i tocmai ok.
Cred ca daca ar scoate solutii mai putin concentrate, sa fie pretabile pentru dozare automata, ar trece multi la Zeo ... chiar multi
Pfoaiiiiiii! E superb!
Fa cumva si incearca sa gasesti o solutie de filmat sub leduri ... e prea frumos sa nu-i dai o camea calumea!
Interesant filtrul acela!
Hai, baga mare!
Sunt ghinionist cu standul .... ba nu merg fierastraul, ba nu este pal negru, ba nu se da numai la coala .... ma las pe alta data si am sa-l mut pe stand cand o fi sa fie.
M-am jucat cu aranjamentul si mi-a placut asta:
image
Am o berghie in bazin!!!!!!! sau cel putin sper sa mai existe si sa nu fi fost mancata de o aiptasie
Sunt curios ...
Zici ca-i bazin cu firewall
Pana si Dragos a facut efortul sa nu-si mai uite laptopul la office
Cu bune cu rele ... au sosit si pietrele. imi place doar 1 dintre ele ..
Azi, probabil, am sa ridic placile de la taiat si ma apuc de stand si ma apuc de montat. Daca totul merge repede, este foarte posibil sa fie o prima incercare de aranjament. Va tin la curent
Nu-i rau!
O sa fie tare frumos cand se va maturiza.
Cu placare, prietene!

Uite ce mai am pentru tine/voi/noi

Ioi!
mai putine caractere nu ma lasa???

Forum Index » Profile for Sebastian Costin » Messages posted by Sebastian Costin
Go to: