Message |
|
Si acum care este solutia, sa renunt la ei si sa iau altii?
Pentru am studiat fenomenul si ei chiar nu se adapteaza. La lumina normala adica aprox. 120W la 200litri stau gramada si incearca sa se ascunda, prin decor, de lumina. Daca dau lumina mai incet , dintr-un variator de tensiune, parca revin la viata.
Ce este de facut, sa nu ii chinui pe saracii pesti....
|
 |
|
Este posibil ca niste pesti, nu conteaza specia, in momentul in care au crescut intr-un mediu mai intunecos, sa se adapteze greu sau deloc la un mediu cu mai multa lumina?
|
 |
|
Am postat cateva poze, am pus trei intaritoare de data aceasta. Sper sa tina, care este parerea voastra de data asta va tine sau tot o sa am probleme cu el?
http://www.acvariu.ro/coppermine/thumbnails.php?album=648
|
 |
|
Cer scuze, m-am exprimat gresit inaltimea acvariului este de 60 cm , latimea este de 40 cm. Cei care l-au construit au acvariu de 1000 litri din sticla de 10 in magazin. Acvariul are fetele intarite de jur inprejur si fundul la fel cu fasii de sticla tot de 6mm late de 5cm.
Care ar putea fi motivele ca acest acvariu sa crape daca nu a crapat pana acum?
Va multumesc pentru sfaturi...
|
 |
|
Acvariu a fost facut de o firma nu l-am facut eu si am primit garantie ca nu se intampla nimic cu el.
|
 |
|
Am mai multe intaritoare, nu sau dezlipit decat cele de deasupra care traverseza acvariul sa zic asa cele de pe lungimea acvariului sunt intacte.
Daca iti spun grosimea sticlei o sa spui ca sunt nebun 6mm.
|
 |
|
Am facut un acvariu cu urmatoarele dimensiuni 100cmx40cmx60cm Lxhxl
Problema a aparut la cateva zile dupa umplerea cu apa, intaritoarele de sus, deci perpendiculare pe laturile lungi ale acvariului sau deslipit, sticla curbandu-se.
Acum intrebarea este trebuie sa scot apa din acvariu si sa le lipesc din nou, cu toate ca acvariul nu are nimic, nu curge nu nimic doar ca partile laterale lungi sau curbat cu vre-o 5mm.
|
 |
|
nu este expus la prea multa lumina.Eu vreau inaltimea de 80cm.Pe margine am da pun niste fainta pe perete si nu o sa se mai vada canturile acvariului
|
 |
|
Am desfintat un geam care dadea in balcon si as vrea sa realizez un acvariu in locul lui. Dimensiunile sunt cele de mai sus, binenteles ca am lasat loc deasupra pentru curatarea lui. Ma intereseaza unde, cate si cum sa pun intaritoarele. Grosimea sticlei trebuie neaparat de 15mm saqu merge si de 10mm?
Am sa pun o poza cu nisa din perete.
|
 |
|